Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη:Κρυπτόμενος δραπετεύει από υποχρεώσεις του

Offsite Team -
11.08.2022

ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη:Κρυπτόμενος δραπετεύει από υποχρεώσεις του

Πυρά ΔΗΣΥ προς Χριστοδουλίδη για αλλαγή στάσης και μη συμμετοχής του στα debates

Για την αλλαγή στάσης και την μη συμμετοχή του Υποψήφιου Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη στα debates που προγραμματίσε το ΡΙΚ τοποθετείται με ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ. 

>> Δείτε σχετικά: Δεν πάει ο Χριστοδουλίδης στα debates - «Έχω περιοδείες», λέει

Στην ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ ρίχνει τα πυρά του προς το Νίκο Χριστοδουλίδη κατηγορώντας τον ότι «επιχειρεί κρυπτόμενος να δραπετεύσει από την υποχρέωσή του για δημοκρατικό διάλογο, ακυρώνοντας όλες τις συμμετοχές του σε τηλεμαχίες. Είναι και αυτό μέρος του «νέου πολιτικού ήθους» που ευαγγελίζεται», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

Παρά την αρχική του συμφωνία, ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης επιχειρεί κρυπτόμενος να δραπετεύσει από την υποχρέωσή του για δημοκρατικό διάλογο, ακυρώνοντας όλες τις συμμετοχές του σε τηλεμαχίες. Είναι και αυτό μέρος του «νέου πολιτικού ήθους» που ευαγγελίζεται.

Η δημοκρατία, ο διάλογος και κυρίως η ίδια η Κύπρος και οι προκλήσεις της δεν προάγονται από κρυπτόμενους, αλλά από δημοκράτες ηγέτες που έχουν το θάρρος και την παρρησία να στέκονται μπροστά στο λαό.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου παραμένει δεσμευμένος στη θέση του και συνεχίζει να επιδιώκει τον δημόσιο διάλογο που θα δώσει τη δημοκρατική ευκαιρία σε κάθε πολίτη να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το ποιος καλύτερα μπορεί να κρατά το πηδάλιο της χώρας.

Home