Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ για Μαυρογιάννη: Δείχνει ότι δεν έχει επαφή με την κοινωνία

Offsite Team -
18.09.2022 - 16:25

ΔΗΣΥ για Μαυρογιάννη: Δείχνει ότι δεν έχει επαφή με την κοινωνία

ΔΗΣΥ: Αναλαμβάνουμε δέσμευση να διασφαλίσουμε προοπτική στη χώρα
Απαντά στον Μαυρογιάννη ο Δημοκρατικός Συναγερμός για το κράτος πρόνοιας

Ανακοίνωση - απάντηση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, στον Ανδρέα Μαυρογιάννη αναφορικά με το άρθρο του όπου αναφερόταν για το Κράτος Πρόνοιας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, ο κ. Μαυρογιάννης δείχνει ότι δεν έχει επαφή με την κυπριακή κοινωνία, προσθέτοντας ότι θα αναμέναμε να μπορούσε τουλάχιστον αντικειμενικά να συγκρίνει τη σημερινή κατάσταση και τα όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία δέκα χρόνια, με αυτά που το ΑΚΕΛ παρέδωσε το 2013.

>>>Η κοινωνική πολιτική δεν είναι «χρυσά» παυσίπονα<<<

Τέλος όπως τονίζει στην ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός «εμείς συνεχίζουμε με πράξεις και αποτελέσματα»

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Είναι με έκπληξη και ανησυχία που διαβάσαμε τη σημερινή ανακοίνωση του υποψηφίου του ΑΚΕΛ Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Έκπληξη γιατί θα περιμέναμε από τον υποψήφιο του κόμματος της Αριστεράς να ήταν περισσότερο διαβασμένος στα ζητήματα της κοινωνικής πρόνοιας.  Ανησυχία γιατί δείχνει ότι δεν έχει επαφή με την κυπριακή κοινωνία αλλά και με τον τρόπο που διεκπεραιώνεται μια πολιτική σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα αναμέναμε να μπορούσε τουλάχιστον αντικειμενικά να συγκρίνει τη σημερινή κατάσταση και τα όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία δέκα χρόνια, με αυτά που το ΑΚΕΛ παρέδωσε το 2013. Με τα κοινωνικά παντοπωλεία, την ανεργία και την αποστέρηση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων και της κοινωνίας.

Εμείς συνεχίζουμε με πράξεις και αποτελέσματα. Με πλήρη αξιοποίηση των ευκαιριών της συμμετοχής μας στην ΕΕ. Που προϋποθέτει ότι πρώτα πρέπει να πιστεύεις στην ΕΕ και μετά να μπορείς σχεδιάζεις και να εφαρμόζεις πολιτικές. Ψιλά γράμματα για το ΑΚΕΛ, ψιλότερα για τον κ. Μαυρογιάννη.»

Home