Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ για Πουρνάρα: Έχουμε ενώπιόν μας στοχευμένες λύσεις

Offsite Team -
14.03.2022 - 17:22

ΔΗΣΥ για Πουρνάρα: Έχουμε ενώπιόν μας στοχευμένες λύσεις

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για αποφάσεις σχετικά με το κέντρο φιλοξενίας Πουρνάρα

Μετά και την επί τόπου επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας έχουμε ενώπιόν μας στοχευμένες λύσεις τόσο για τους ενήλικους όσο και τους ανήλικους μετανάστες, τις οποίες και χαιρετίζουμε, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ.

Πιο συγκεκριμένα τονίζει ότι δεν πρόκειται να κάνουμε μικροπολιτική πάνω στα παιδιά και ότι θα κινηθούμε στο δρόμο των λύσεων, οι οποίες και απαιτούνταν στη βάση και των πραγματικοτήτων στο κέντρο φιλοξενίας αλλά των όσων κατέγραψαν στις εκθέσεις τους τόσο η Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού όσο και η Επίτροπος Διοικήσεως.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Για τα ζητήματα που είχαν αναδειχθεί σχετικά με το κέντρο φιλοξενίας Πουρνάρα, είχαμε από την πρώτη στιγμή τονίσει ότι δεν πρόκειται να κάνουμε μικροπολιτική πάνω στα παιδιά και ότι θα κινηθούμε στο δρόμο των λύσεων, οι οποίες και απαιτούνταν στη βάση και των πραγματικοτήτων στο κέντρο φιλοξενίας αλλά των όσων κατέγραψαν στις εκθέσεις τους τόσο η Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού όσο και η Επίτροπος Διοικήσεως.

Μετά και την επί τόπου επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας έχουμε ενώπιόν μας στοχευμένες λύσεις τόσο για τους ενήλικους όσο και τους ανήλικους μετανάστες, τις οποίες και χαιρετίζουμε. Αυτές οι λύσεις θα αποσυμφορήσουν το κέντρο φιλοξενίας αλλά δεν θα επιλύσουν το μεταναστευτικό που όπως έχουμε πει η έντασή του ως ζήτημα αποτυπώνεται και στα όσα βλέπουμε στο Πουρνάρα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση απαιτείται από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων σταθερή πολιτική γραμμή και όχι μεγάλα λόγια και ισοπεδωτική κριτική που όπως έχουμε δει επανειλημμένα δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα.

Home