Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Η 14η Αυγούστου - 2η προέλαση τουρκικών στρατευμάτων

Offsite Team -
13.08.2022 - 17:29

ΔΗΣΥ: Η 14η Αυγούστου - 2η προέλαση τουρκικών στρατευμάτων

ΔΗΣΥ: Επιβεβαιώνεται η ορθή στρατηγική της κυβέρνησης
Η 14η Αυγούστου σηματοδοτεί τη δεύτερη προέλαση των τουρκικών στρατευμάτων, αναφέρει το δελτίο τύπου του ΔΗΣΥ

Η 14η Αυγούστου σηματοδοτεί τη δεύτερη προέλαση των τουρκικών στρατευμάτων, με την οποία επιχειρήθηκε η ολοκλήρωση της γεωγραφικής πτυχής του επεκτατικού σχεδίου της Άγκυρας σε βάρος της Κύπρου, αναφέρει το δελτίου τύπου του ΔΗΣΥ.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός με πλήρη σεβασμό στους ηρωικούς μαχητές, Κύπριους και Ελλαδίτες,  που θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα, τους αγνοούμενους, τους εγκλωβισμένους και τους πρόσφυγες, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, αποδίδει την οφειλόμενη τιμή και υπόσχεται ότι δεν θα υποστείλει το λάβαρο του αγώνα, αλλά θα συνεχίσει μέχρι την εξεύρεση μιας βιώσιμης και ειρηνικής λύσης.

Διαβάστε αυτούσιο το δελτίο τύπου του ΔΗΣΥ:

«Η 14η Αυγούστου σηματοδοτεί τη δεύτερη προέλαση των τουρκικών στρατευμάτων, με την οποία επιχειρήθηκε η ολοκλήρωση της γεωγραφικής πτυχής του επεκτατικού σχεδίου της Άγκυρας σε βάρος της Κύπρου. Είναι μια μέρα που ξυπνά μαύρες μνήμες στον Κυπριακό λαό και 48 χρόνια παράνομης εισβολής και κατοχής δεν είναι αρκετά για να ξεχάσουμε τα κατεχόμενα μέρη μας.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός με πλήρη σεβασμό στους ηρωικούς μαχητές, Κύπριους και Ελλαδίτες, που θυσιάστηκαν υπερασπιζόμενοι την πατρίδα, τους αγνοούμενους, τους εγκλωβισμένους και τους πρόσφυγες, αποδίδει την οφειλόμενη τιμή και υπόσχεται ότι δεν θα υποστείλει το λάβαρο του αγώνα, αλλά θα συνεχίσει μέχρι την εξεύρεση μιας βιώσιμης και ειρηνικής λύσης.

Καλούμε και πάλι σε ενότητα και πανεθνική συστράτευση, αντλώντας διδάγματα από το παρελθόν, για να ενδυναμώσουμε τη θέλησή μας προς εκπλήρωση του ιστορικού μας χρέους για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας.  

Για να παραδώσουμε μια πατρίδα απαλλαγμένη από τα δεσμά της κατοχής, ενωμένη και ευημερούσα, που θα διαδραματίζει το δικό της αποφασιστικό ρόλο μέσα στην Ευρώπη».

 

Home