ΔΗΣΥ: «Η Κύπρος εξασφάλισε κονδύλια 540 εκ. Ευρώ»

ΔΗΣΥ: «Η Κύπρος εξασφάλισε κονδύλια 540 εκ. Ευρώ»

Τα θεμέλια για την καλύτερη Κύπρο, έχουν μπει ήδη / Σχολίασε την παρουσία Πηλείδου στη Βουλή

O Δημοκρατικός Συναγερμός τονίζει ότι «έχουν εξασφαλιστεί από τα ευρωπαϊκά Ταμεία τετραπλάσια κονδύλια για την προγραμματική περίοδο 2021-2027, τα οποία θα ξεπεράσουν τα €540 εκατ. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 

Τα θεμέλια για την καλύτερη Κύπρο, την Κύπρο του Αύριο, έχουν μπει ήδη εν μέσω πανδημίας και μας οδηγούν μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και στη  συνολική αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας αλλά και στην προώθηση της πράσινης ενεργειακής μετάβασης, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της πράσινης οικονομίας».

 

Σύμφωνα με τον ΔΗΣΥ, «σήμερα η Υπουργός Ενέργειας Εμπορίου και βιομηχανίας, έδωσε στη δημοσιότητα όλο των πλέγμα του Υπουργείου της που αφορά σε προκηρύξεις σχεδίων χορηγιών που έχουν σκοπό τη συγκράτηση των θέσεων εργασίας και την αναθέρμανση της οικονομίας. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

 

Παράλληλα, «αυτός είναι ο δρόμος πάνω στον οποίο βαδίζουμε σταθερά μετασχηματίζοντας την οικονομία και τη χώρα, μέσα από ένα αειφόρο μοντέλο ανάπτυξης, το οποίο προάγει τις ψηφιακές τεχνολογίες και την καινοτομία και συμβάλλει καθοριστικά όχι μόνο στην ανταγωνιστικότητα των κυπριακών επιχειρήσεων και των υπηρεσιών που προσφέρουν αλλά εν γένει στο σύνολο της κυπριακής κοινωνίας».  

 

 

 

 

 

Home