ΔΗΣΥ: Η στρατηγική για να φτιάξουμε καλύτερη Κύπρο είναι σφαιρική

ΔΗΣΥ: Η στρατηγική για να φτιάξουμε καλύτερη Κύπρο είναι σφαιρική

Τι ανέφερε ο Δημητρίου για το σχέδιο αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων

Οι πολιτικές αυτές, που είναι βεβαίως μέρος του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο του αύριο, είναι στοχευμένες. Η στρατηγική για να φτιάξουμε μια καλύτερη Κύπρο για μας και για τα παιδιά μας είναι συνολική και σφαιρική αναφέρει για κίνητρα Υπ. Μεταφορών για ηλεκτρικά οχήματα ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Αυτούσια η δήλωση: 

Τα κίνητρα για να αυξήσουμε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους δρόμους είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουμε τους στόχους για το κλίμα και την ενέργεια.

Σήμερα ο Υπουργός Μεταφορών παρουσίασε αυτά τα κίνητρα. Πέραν της επιχορήγησης για αγορά ηλεκτρικού οχήματος και την απόσυρση των ρυπογόνων, περιλαμβάνουν και πολιτικές που έχουν να κάνουν με τις υποδομές. Τη δημιουργία 1000 σταθμών επαναφόρτισης μέχρι το 2026 καθώς και τη σύνδεση των δικαιούχων και με επιχορήγηση για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

Οι πολιτικές αυτές, που είναι βεβαίως μέρος του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την Κύπρο του αύριο, είναι στοχευμένες. Η στρατηγική για να φτιάξουμε μια καλύτερη Κύπρο για μας και για τα παιδιά μας είναι συνολική και σφαιρική.

Αυτή τη στρατηγική συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε. Κυβέρνηση και Δημοκρατικός Συναγερμός αποδεικνύουμε καθημερινά πως και υπάρχει σχεδιασμός και υλοποιείται. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε. Με μεταρρυθμίσεις και με σχεδιασμό.

Home