Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Η τουρκική πλευρά συνεχίζει ν’ αποτελεί εμπόδιο στη λύση

Offsite Team -
15.11.2021 - 12:43

ΔΗΣΥ: Η τουρκική πλευρά συνεχίζει ν’ αποτελεί εμπόδιο στη λύση

Η ανακοίνωση ΔΗΣΥ για κυπριακό και Κρανς Μοντανά

Σε ανακοίνωση προχώρησε και ο ΔΗΣΥ μετά τις αποκαλύψεις του «Φιλελεύθερου» για κυπριακό και Κρανς Μοντανά. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρει πως το πλαίσιο Γκουτέρες αποτελούσε πράγματι μια αξιόπιστη βάση για τη λύση του κυπριακού..

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις του «Φιλελεύθερου» σε σχέση με όσα έχουν διαμειφθεί στο Κρανς Μοντανά, στη βάση των δημοσιευμένων πρακτικών των Ηνωμένων Εθνών, καταδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η Τουρκία ήταν αυτή που με τη στάση της οδήγησε στο αδιέξοδο και καταρρίπτουν πλήρως το εντελώς απαράδεκτο αφήγημα του ΑΚΕΛ, ότι η δική μας πλευρά και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, είχε περίπου μπροστά του μια πρόταση λύσης την οποία απέρριψε.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Το πλαίσιο Γκουτέρες αποτελούσε πράγματι μια αξιόπιστη βάση για τη λύση του κυπριακού. Η τουρκική πλευρά συνεχίζει και σήμερα ν’ αποτελεί το εμπόδιο στη λύση του κυπριακού.

Μπροστά σ’ αυτές τις δυσκολίες, θέση του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας.

Home