Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Και 4ος υποψήφιος για Αντιπροεδρία - Θα πάνε σε εκλογές τελικά

Offsite Team -
27.03.2023

ΔΗΣΥ: Και 4ος υποψήφιος για Αντιπροεδρία - Θα πάνε σε εκλογές τελικά

Ο Μιχάλης Μιχαήλ εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για τη θέση του Αντιπροέδρου

Αν δεν υπάρξει κάποια απόσυρση θα γίνουν και για τις 3 θέσεις του Αντιπροέδρου εκλογές

Την πρόθεση του να υποβάλει υποψηφιότητα για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού στις εκλογές της 6ης Μαΐου ανακοίνωσε ο Μιχάλης Μιχαήλ.

Στην ανακοίνωση του μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω τον χρόνο, τις εμπειρίες (εντός και εκτός Κόμματος) και τις γνώσεις για να βοηθήσω στο νέο ξεκίνημα κάνοντας πράξη τη δήλωση της Προέδρου μας ότι κανένας δεν περισσεύει. Δεν με ενδιαφέρει κανένα δημόσιο αξίωμα παρά μόνο η ενότητα και η ανασυγκρότηση της παράταξης».

Ο Μιχάλης Μιχαήλ μεταξύ άλλων διετέλεσε Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ, Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αναπτύξεως Γης, Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων, Μέλος της Επιτροπής Εποπτείας και Ανάπτυξης Συνεργατικών Εταιρειών και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΠΑΚ.

Θυμίζουμε ότι την Αντιπροεδρία του ΔΗΣΥ διεκδικούν επίσης οι Σάββια Ορφανίδου, Φωτεινή Τσιρίδου και Μάριο Πελεκάνο. Θυμίζουμε ότι εκλέγονται τρεις Αντιπρόεδροι. Ως εκ τούτου αν δεν προκύψει κάποια απόσυρση, θα γίνουν κανονικά οι εκλογές και για τη θέση του Αντιπροέδρου. 

Αυτούσια η ανακοίνωση του Μιχάλη Μιχαήλ:

Ταπεινά και με πολλή σεβασμό προς όλους, επιθυμώ να ανακοινώσω την πρόθεση μου να υποβάλω υποψηφιότητα για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού στις προσεχείς ενδοκομματικές εκλογές της 6ης Μαίου.

Έχω τον χρόνο, τις εμπειρίες (εντός και εκτός Κόμματος) και τις γνώσεις για να βοηθήσω στο νέο ξεκίνημα κάνοντας πράξη τη δήλωση της Προέδρου μας ότι κανένας δεν περισσεύει.

Θέλω επίσης να αναφέρω ότι δεν με ενδιαφέρει κανένα δημόσιο αξίωμα παρά μόνο η ενότητα και η ανασυγκρότηση της παράταξης και προς αυτή την κατεύθυνση προορίζομαι να εστιάσω όλη την προσπάθεια αν τα μέλη του Κόμματος με τιμήσουν με τη ψήφο τους στην ηγετική πυραμίδα του Δημοκρατικού Συναγερμού. Στην ανανέωση της ηγετικής πυραμίδας υπάρχει χώρος και για μεγαλύτερης ηλικίας συναγερμικούς αλλά με νέες ιδέες και οράματα.

Home