ΔΗΣΥ: Καλεί τα κόμματα σε ενότητα λόγω εξελίξεων

ΔΗΣΥ: Καλεί τα κόμματα σε ενότητα λόγω εξελίξεων

«Είναι καιρός να κατανοήσουμε όλοι αυτό το πλαίσιο όλοι και να δράσουμε υπεύθυνα»

Κάλεσμα στα κόμματα για ενότητα και προετοιμασία «για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και των εξελίξεων που έρχονται», απηύθυνε σήμερα (30/9) ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Όπως είπε, «οι επισκέψεις στην Κύπρο των Υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και της Ισπανίας, επιβεβαιώνουν και πάλι το υψηλό επίπεδο κινητικότητας γύρω από το κυπριακό και τις εξελίξεις στην περιοχή, όπως το είχε διατυπώσει αρκετά νωρίτερα ο Πρόεδρος της παράταξής μας, Αβέρωφ Νεοφύτου».

Σε αυτό το πλαίσιο, συνέχισε, «επαναλαμβάνουμε και πάλι πως αυτή η κινητικότητα είναι το κατάλληλο όχημα για να αντιμετωπίσουμε και την παραβατική συμπεριφορά της Τουρκίας αλλά και να επανέλθουμε σύντομα στο τραπέζι των συνομιλιών για το κυπριακό».

Την ίδια ώρα, είπε, «είναι και το πλαίσιο για να αντιμετωπιστούν το σύνολο των εξελίξεων που συμβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο και θα συζητηθούν και στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ αύριο (1/10) και μεθαύριο (2/10)». 

«Είναι καιρός να κατανοήσουμε όλοι αυτό το πλαίσιο όλοι και να δράσουμε υπεύθυνα. Καλούμε λοιπόν και πάλι τις κομματικές δυνάμεις της χώρας σε ενότητα και προετοιμασία για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και των εξελίξεων που έρχονται», κατέληξε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ.

Tags
Home