ΔΗΣΥ: Καλούμε το ΑΚΕΛ να πάψει να σφυρίζει για μεταναστευτικό

ΔΗΣΥ: Καλούμε το ΑΚΕΛ να πάψει να σφυρίζει για μεταναστευτικό

Τι λέει ο ΔΗΣΥ για το μεταναστευτικό

Καλούμε και σήμερα το ΑΚΕΛ να πάψει να σφυρίζει αδιάφορα για το προσφυγικό-μεταναστευτικό αναφέρει σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, κ. Δημήτρης Δημητρίου, για μεταναστευτικό-προσφυγικό και στάση ΑΚΕΛ

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα: “Οι αφίξεις μεταναστών τα τελευταία 24ωρα, επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα για να παίρνουμε, ως πολιτεία, αποφάσεις προς αντιμετώπιση του μεταναστευτικού – προσφυγικού.

Με διαδικασίες για να έχουμε ως κράτος τον έλεγχο. Αυτό κάνουμε ως κυβέρνηση και ως Δημοκρατικός Συναγερμός. Εξού και υπερψηφίσαμε στη Βουλή τη συνταγματική τροποποίηση για να μειωθούν οι χρόνοι εξέτασης των αιτήσεων πολιτικού ασύλου.

Σήμερα κάλεσε ο υπουργός των Εσωτερικών διυπουργική επιτροπή για να αντιμετωπίσουμε και τις αυξημένες ροές. Έτσι λειτουργούμε. Με σωστά αντανακλαστικά.

Καλούμε και σήμερα το ΑΚΕΛ να πάψει να σφυρίζει αδιάφορα για το ζήτημα. Απασχολεί όλη την κοινωνία, πλην του ΑΚΕΛ. Τους καλούμε να ενισχύσουν τη  βούληση της πολιτείας και των πολιτών για  την πολιτική ασύλου. Πάντοτε με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και στα ανθρώπινα δικαιώματα”.

Home