Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ κατά ΑΚΕΛ: Ανέσυραν την μακέτα του Κατάρ

Offsite Team -
27.08.2020

ΔΗΣΥ κατά ΑΚΕΛ: Ανέσυραν την μακέτα του Κατάρ

Thumbnail
Γνωστές οι σχέσεις του ΑΚΕΛ με τους σεΐχηδες του Κατάρ, αναφέρει ο ΔΗΣΥ σε ανακοίνωση του για το επενδυτικό πρόγραμμα

Απάντηση στο ΑΚΕΛ σχετικά με τις διαρροές για το επενδυτικό πρόγραμμα δίνει ο ΔΗΣΥ. 

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε ανακοίνωση του αναφέρει πως το επενδυτικό πρόγραμμα βελτιώθηκε εκεί και όπου διαπιστώθηκαν λάθη, επικρίνοντας ταυτόχρονα το ΑΚΕΛ για «μπαγιάτικα» επιχειρήματα, και παρά τις απαντήσεις που έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών. 

Όπως συμπληρώνει ο ΔΗΣΥ, αυτή η στάση του ΑΚΕΛ δεν είναι πολιτικά υπεύθυνη αλλά συνάμα είναι και επιζήμια. 

Μάλιστα ο ΔΗΣΥ προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν αναμέναμε όμως στην πραγματικότητα και κάτι διαφορετικό από ΑΚΕΛ, από το να συνδράμει στα κτυπήματα που δέχεται η χώρα μας από το Κατάρ, αν λάβει κανείς υπόψη και τις γνωστές σχέσεις που διατηρούσαν και διατηρούν ως κόμμα με τους σεΐχηδες του Κατάρ αλλά και την υπόθεση που αφορά το τεμάχιο απέναντι από το ξενοδοχείο Hilton».

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση: 

"Το επενδυτικό πρόγραμμα βελτιώθηκε και εκεί και όπου διαπιστώθηκαν λάθη, δίνεται η δυνατότητα στο κράτος, κάτι που έχει γίνει ήδη, και προχωρεί σε ανάκληση υπηκοοτήτων και αφαίρεση διαβατηρίων.  

Επιμένει όμως το ΑΚΕΛ να επαναλαμβάνει τα ίδια έωλα επιχειρήματα παρά τις απαντήσεις που έδωσε χτες και ο αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών. Όπως τονίσαμε και χθες αυτή η στάση δεν είναι πολιτικά υπεύθυνη αλλά και συνάμα είναι και επιζήμια.

Δεν αναμέναμε όμως στην πραγματικότητα και κάτι διαφορετικό από ΑΚΕΛ, από το να συνδράμει στα κτυπήματα που δέχεται η χώρα μας από το Κατάρ, αν λάβει κανείς υπόψη και τις γνωστές σχέσεις που διατηρούσαν και διατηρούν ως κόμμα με τους σεΐχηδες του Κατάρ αλλά και την υπόθεση που αφορά το τεμάχιο απέναντι από το ξενοδοχείο Hilton."

Home