Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη: Απειλές στη δημοκρατία δεν επιτρέπονται

Offsite Team -
06.10.2022 - 16:13

ΔΗΣΥ κατά Χριστοδουλίδη: Απειλές στη δημοκρατία δεν επιτρέπονται

Αντί των εξηγήσεων που δικαιούται ο κάθε πολίτης προχώρησε στο χθεσινό debate και σε κάτι πολύ χειρότερο λέει ο ΔΗΣΥ

Σε δήλωση προχώρησε ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του ΔΗΣΥ Χρίστος Τριανταφυλλίδης για υπονοούμενα και απειλές Νίκου Χριστοδουλίδη στο debate.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τριανταφυλλίδης ανέφερε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης εδώ και βδομάδες φέρεται να έχει προσωπικά ενορχηστρώσει επιθέσεις λάσπης και συκοφαντίας, όπως τις χαρακτήρισε κατά δημοσιογράφων και πολιτικών προσθέτοντας ότι στο χθεσινό debate προχώρησε σε υπονοούμενα, ευθείες απειλές και ωμό εκβιασμό κατά δημοσιογράφων και πολιτικών.

>>> Διαβάστε επίσης: Τι ειπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης για τα SMS & τα fake accounts

Αυτούσια η δήλωση: 

«Ο κ. Χριστοδουλίδης εδώ και βδομάδες φέρεται να έχει προσωπικά ενορχηστρώσει επιθέσεις λάσπης και συκοφαντίας κατά δημοσιογράφων και πολιτικών.

Αντί των εξηγήσεων που δικαιούται ο κάθε πολίτης σε αυτό το μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα, ο κ. Χριστοδουλίδης - πέραν των γνωστών υπεκφυγών - προχώρησε στο χθεσινό debate και σε κάτι πολύ χειρότερο: σε υπονοούμενα, ευθείες απειλές και ωμό εκβιασμό κατά δημοσιογράφων και πολιτικών.

Τι θα πει ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου όπως είπε ο κ. Χριστοδουλίδης; Ποιους αφορά; Τι εννοεί όταν λέει ότι έχει να πει πολλά και για πολλούς; Και τι θα πει ότι συνεργάτες του δεν εμφανίζονται διότι απειλούνται και εκβιάζονται; Ποιος τους απειλεί και εκβιάζει;

Και τέλος ας έχει το θάρρος να απαντήσει: Έδωσε ή δεν έδωσε οδηγίες να γίνουν fake accounts. Ξεκάθαρη απάντηση.

Απειλές στη δημοκρατία μας δεν επιτρέπονται. Ούτε και να αφήνονται αόριστες σκιές. Ειδικά από υποψήφιο για το ανώτατο αξίωμα της χώρας. Αυτές οι πρακτικές είναι ξένες προς το δημοκρατικό μας πολίτευμα και πέραν κάθε έννοιας πολιτικού πολιτισμού.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εδώ και τώρα τον προκαλεί να απαντήσει.  Διαφορετικά απλά συκοφαντεί και απειλεί όλους».

Home