Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Καταδικάζει τα χθεσινά επεισόδια - Καλεί σε ενότητα

Offsite Team -
09.12.2022 - 15:20

ΔΗΣΥ: Καταδικάζει τα χθεσινά επεισόδια - Καλεί σε ενότητα

ΔΗΣΥ: Μεγάλη επιτυχία η συμπερίληψη Κύπρου σε διευρωπαϊκά δίκτυα
Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για επεισόδια και απόπειρες διχασμού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός για επεισόδια και απόπειρες διχασμού.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, καταδικάζει απερίφραστα ακραίες συμπεριφορές που παρουσιάστηκαν χθες έξω από τη βουλή.

Παράλληλα κάλεσε τον Κυπριακό Ελληνισμό σε ενότητα στόχων και απομόνωση όλων των νοσταλγών και τραγικών πυρήνων της διχόνοιας.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός καταδικάζει απερίφραστα ακραίες συμπεριφορές που παρουσιάστηκαν χθες έξω από τη βουλή, βανδαλισμούς σε κόμματα και λεκτικές επιθέσεις εναντίον δημοκρατικά εκλεγμένων Βουλευτών.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός καταδικάζει απερίφραστα κάθε απόπειρα υποδαύλισης των καταστροφικών διχασμών παλαιών δεκαετιών. Καμία σκοπιμότητα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την επιστροφή στο παρελθόν.

Ως η παράταξη που αγωνίστηκε και πέτυχε να επικρατήσουν στην Κύπρο συνθήκες  πραγματικής Δημοκρατίας και Εθνικής Συμφιλίωσης και με πλήρη επίγνωση των εξαιρετικά σοβαρών εθνικών και οικονομικών προκλήσεων ενώπιον των οποίων βρίσκεται η πατρίδα μας, καλούμε τον Κυπριακό Ελληνισμό σε ενότητα στόχων και απομόνωση όλων των νοσταλγών και τραγικών πυρήνων της διχόνοιας.

Home