ΔΗΣΥ Λάρνακας: Αλαμπρίτης και Γεωργίου στο ψηφοδέλτιο

ΔΗΣΥ Λάρνακας: Αλαμπρίτης και Γεωργίου στο ψηφοδέλτιο

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση

Με την ολοκλήρωσητης διαδικασίας της επαρχιακής εκλογικής συνέλευσης για την επιλογή τωνυποψηφίων Βουλευτών Δημοκρατικού Συναγερμού Λάρνακας, τα τελικά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:  Ψήφισαν 1771 και έλαβαν:  Πρόδρομος Αλαμπρίτης 1245 Μάκης Γεωργίου 950 Γιαννάκης Φιλίππου 302.

Μετά από αυτή την εξέλιξη τις δύο τελευταίες θέσεις στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα συμπληρώνουν οι Πρόδρομος Αλαμπρίτης και Μάκης Γεωργίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Με βάση το αποτέλεσμα, το Πολιτικό Γραφείο του Κόμματος θα συνέλθει σε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 23/2 για την επικύρωση του ψηφοδελτίου της εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας το οποίο θα απαρτίζεται από τους:

  • Αλαμπρίτη Πρόδρομο
  • Γεωργίου Μάκη
  • Δημητρίου Αννίτα
  • Κοσμά Άννα
  • Ποιητή Παντελή
  • Τταουξιή Ανδρέα

Νωρίτερα παρουσία του Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, βουλευτών και στελεχών του κόμματος, ο κ. Θεολόγος Μανώλη, Επαρχιακός Γραμματέας της Λάρνακας,  δήλωσε τα εξής για την Επαρχιακή Εκλογική Συνέλευση για την επιλογή των υποψηφίων Βουλευτών ΔΗΣΥ στη Λάρνακα:

 

«Παρόλες τις υγειονομικές δυσκολίες, σήμερα η Δημοκρατία λειτούργησε ξανά στην Επαρχία της Λάρνακας. Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τούτη τη φορά η προσέλευση ήταν αθρόα. Είχαμε περίπου 2.000 μέλη μας, παρόλες τις δυσκολίες και εφαρμόζοντας τα μέτρα, που προσήλθαν για ανάδειξη ακόμη δυο υποψηφίων για ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου της Λάρνακας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν. Να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που παρά τις δυσκολίες, ξανά, έδωσαν το παρών. Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας, μαζί με την αστυνομική διεύθυνση Αμμοχώστου, που με στενή συνεργασία καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την εκλογική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω την επαρχιακή διοίκηση Λάρνακας για τη στενή συνεργασία και την παραχώρηση όσων χρειαζόμαστε για αυτό που επιτεύχθηκε και ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές. Είναι γύρω στα 100 άτομα, νεαροί άνθρωποι που αφιέρωσαν χρόνο αλλά και κόπο, εφαρμόζοντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Home