Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Να αξιοποιήσουμε την επίσκεψη Πομπέο

Offsite Team -
14.09.2020 - 13:25

ΔΗΣΥ: Να αξιοποιήσουμε την επίσκεψη Πομπέο

Thumbnail
Στοχεύουμε στην εμβάθυνση των σχέσεων με όλες τις φίλιες χώρες όπως και με τις ΗΠΑ, είπε ο Δ. Δημητρίου

Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τη στρατηγική στην οποία χτίσαμε την εξωτερική μας πολιτική και στοχεύουμε στην εμβάθυνση των σχέσεων με όλες τις φίλιες χώρες όπως και με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με ένα μόνο σκοπό - το συμφέρον της πατρίδας μας, είπε σε δήλωση του ο Εκπροσώπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου για την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο, αναφέροντας ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε την επίσκεψη του.

Αυτούσια η δήλωση:

Η επίσκεψη του κ.Πομπέο στην Κύπρο και τα όσα ξεκάθαρα τόνισε, καταδεικνύουν τη σημαντικότητα των στιγμών και πως εμείς χρειάζεται να αξιοποιήσουμε αυτή τη συγκυρία για όλα τα μεγάλα θέματα.

Σε ό,τι αφορά στο Κυπριακό, να συνεχίσουμε να επιδιώκουμε την επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντάνα, στη βάση του πλαισίου Γκουτέρες, και των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Απέναντι στις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας, όλες μας οι ενέργειες έχουν βάση το διεθνές δίκαιο. Και πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι οι ενέργειες της Τουρκίας δεν στρέφονται μόνο κατά της Κύπρου και της Ελλάδας. Στρέφονται κατά της ΕΕ και των συμφερόντων της. Άρα είναι απαραίτητη η έμπρακτη στήριξη απέναντι στην παραβίαση του δικαίου και των αρχών της Ένωσης.

Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τη στρατηγική στην οποία χτίσαμε την εξωτερική μας πολιτική. Στοχεύουμε στην εμβάθυνση των σχέσεων με όλες τις φίλιες χώρες όπως και με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με ένα μόνο σκοπό: Το συμφέρον της πατρίδας μας.

Home