Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Ο Άντρος να κουνάει το δάκτυλο στην Εζεκία κι όχι σε εμάς

Offsite Team -
23.11.2019 - 14:34

ΔΗΣΥ: Ο Άντρος να κουνάει το δάκτυλο στην Εζεκία κι όχι σε εμάς

Thumbnail
"Για το ΑΚΕΛ η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση"

Σε γραπτή δήλωση ο Εκπροσώπος τύπου και βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού Δημήτρης Δημητρίου αναφέρει ότι είναι προφανές ότι για το ΑΚΕΛ η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση έστω κι αν αυτή, όπως εκδηλώθηκε και από τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος της Αριστεράς σήμερα προς τον ΔΗΣΥ, είναι κενή περιεχομένου.

Το είπαμε και χθες.

Για εμάς στο Δημοκρατικό Συναγερμό είναι θέμα αρχής που το διατυπώσαμε από την πρώτη μέρα απαιτώντας σε όλους τους τόνους την πλήρη διαλεύκανση της σοβαρής αυτής υπόθεσης. Τονίσαμε πως πρέπει να γίνει η διερεύνηση από την αστυνομία με ενίσχυση της εμπιστοσύνης στον θεσμό που την διεξάγει. Εμείς, έχουμε υπομονή να περιμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας. Αν από την έρευνα, προκύψει πως ο οποιοσδήποτε, όποιος και αν είναι, όποια ιδιότητα και αν έχει, προέβη σε παράνομες πράξεις, είτε αφορούν παράνομη εισαγωγή και χρήση λογισμικού, πόσο μάλλον υποκλοπή προσωπικών δεδομένων, είμαστε οι πρώτοι που απαιτούμε από τους θεσμούς να εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους και να προχωρήσουν σε παραδειγματική τιμωρία.

Ούτε και δεχόμαστε παράλληλα από το ΑΚΕΛ να μας κάνει μαθήματα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σεβασμού των ατομικών ελευθεριών. Αξίες που για εμάς στον Δημοκρατικό Συναγερμό, είναι αδιαπραγμάτευτες, πολεμήσαμε και πολεμούμε για να είναι κτήμα όλων των πολιτών. Το δάχτυλο του, ο κ. Άντρος Κυπριανού, ας το κουνάει στην Εζεκία Παπαϊωάννου και ας κάνει εκεί πρώτα τα μαθήματά του.

Home