Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Ο Νικόλας κρύβει τη συμφωνία διαμοιρασμού εξουσίας

Offsite Team -
04.12.2022 - 19:00

ΔΗΣΥ: Ο Νικόλας κρύβει τη συμφωνία διαμοιρασμού εξουσίας

ΔΗΣΥ: Η ΠΕΟ έχει πρόβλημα με τα €940 αλλά δεν είχε με τα €750;
Αποκρύβει τη συμφωνία  διαμοιρασμού εξουσίας που έκανε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη και μίλα για διαφάνεια, αναφέρει ο ΔΗΣΥ

Ο υπέρμαχος της τοξικότητας, που καταψήφισε τον προϋπολογισμό του 2021 και που δεν είχε κανένα ενδοιασμό να ρίξει τη χώρα στα βράχια παρουσιάζεται ως υπερασπιστής της σταθερότητας, αναφέρει ο ΔΗΣΥ για τον Νικόλα Παπαδόπουλο έπειτα από γραπτή του ανακοίνωση για τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

>>Διαβάστε επίσης: Νικόλας: Ο Αβέρωφ πρότεινε στο ΔΗΚΟ τα μισά Υπουργεία<<

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είχε αναφέρει σε δική του ανακοίνωση ότι σε ανεπίσημες επαφές που είχαν, πρότεινε στο ΔΗΚΟ τα μισά υπουργεία της Κυβέρνησης, με αντάλλαγμα τη στήριξη του στις προεδρικές εκλογές και μάλιστα αυτό, χωρίς καν να συζητηθούν οι οποιεσδήποτε πολιτικές θέσεις.

Από πλευράς του ο ΔΗΣΥ για τον κ. Παπαδόπουλο αναφέρει ότι αποκρύβει τη συμφωνία  διαμοιρασμού εξουσίας που έκανε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη και  μίλα για διαφάνεια. 

Διαβάστε αυτούσια την γραπτή δήλωση του ΔΗΣΥ: 

«Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, που από την επόμενη των βουλευτικών εκλογών  δήλωνε πως το 2023 θα ήταν κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση, σήμερα παριστάνει τον ανήξερο και δηλώνει πως αυτές είναι πρακτικές άγνωστες σε αυτόν. 

Ο υπέρμαχος της τοξικότητας, που καταψήφισε τον προϋπολογισμό του 2021 και που δεν είχε κανένα ενδοιασμό να ρίξει τη χώρα στα βράχια παρουσιάζεται ως υπερασπιστής της σταθερότητας.   

Αυτός που επίμονα αποκρύβει τη συμφωνία  διαμοιρασμού εξουσίας που έκανε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη,  μίλα για διαφάνεια. 

Η υποκρισία έχει ξεπεράσει κάθε όριο». 

Home