Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Δώστε λύσεις για Πουρνάρα - Μην ζητάτε παραιτήσεις

Offsite Team -
11.03.2022

ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Δώστε λύσεις για Πουρνάρα - Μην ζητάτε παραιτήσεις

Νέα απάντηση για το μεταναστευτικό

Για δεύτερη σερί μέρα συνεχίζεται η αντιπαράθεση ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ για το Πουρνάρα. Μετά την επίσκεψη του ΑΚΕΛ ατο Κέντρο και τη δήλωση του βουλευτή Άριστου Δαμιανού για εικόνες ντροπής, ο ΔΗΣΥ με ανακοίνωση του τόνισε ότι «για μας είναι αδιαπραγμάτευτη αρχή η υπηρεσία του καλώς εννοούμενου συμφέροντος του παιδιού. Και το συμφέρον των ασυνόδευτων ανήλικων επιβάλλει τη διαβίωση σε αξιοπρεπείς συνθήκες».

Όπως αναφέρθηκε, «δεν κάνουμε μικροπολιτική πάνω στα παιδιά αυτά. Εμείς λειτουργούμε στο δρόμο των λύσεων. Και σήμερα χρειάζονται λύσεις στη βάση των εισηγήσεων των Επιτρόπων».

Σύμφωνα με τον ΔΗΣΥ, «έχουμε μελετήσει τις εκθέσεις των δύο ανεξάρτητων Επιτρόπων για τις συνθήκες διαβίωσης των ασυνόδευτων παιδιών στο Πουρνάρα.  

 

Αντί λοιπόν το ΑΚΕΛ να ζητά παραιτήσεις που σε καμία περίπτωση δεν περιορίζουν το πρόβλημα, ας επικεντρωθεί σε αυτό που οφείλει να πράξει κάθε σοβαρή κομματική παράταξη. Την πρόταση άμεσων και εφαρμόσιμων λύσεων που να βοηθούν την κυβέρνηση στην προσπάθεια διαχείρισης του τιτάνιου θέματος του μεταναστευτικού».Καταλήγοντας ανέφερε: «Εμείς ως Δημοκρατικός Συναγερμός επεξεργαζόμαστε με ομάδες ειδικών και με τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων και της κυβέρνησης, λύσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Home