Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Εσείς μας χρεωκοπήσατε

Offsite Team -
24.11.2022 - 16:54

ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Εσείς μας χρεωκοπήσατε

Απαντά ο ΔΗΣΥ: «Ο Μαυρογιάννης παρασύρεται προς τον λαϊκισμό»
Σκληρή απάντηση ΔΗΣΥ - "Το ΑΚΕΛ δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνία αλλά για εξουσία"

Είναι ξεκάθαρο ότι το ενδιαφέρον του ΑΚΕΛ δεν είναι η κοινωνία αλλά η εξουσία. Και μπροστά σε αυτό, ο αντιπολιτευτικός τους οίστρος δεν γνωρίζει όρια, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ απαντώντας στο ΑΚΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στο ΑΚΕΛ πιστεύουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής τους τα έκαναν όλα καλά τονίζοντας ότι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού που οδήγησε την οικονομία σε ισχυρή ανάκαμψη

Παράλληλα ο ΔΗΣΥ αναφέρει ότι είναι ξεκάθαρο ότι το ενδιαφέρον του ΑΚΕΛ δεν είναι η κοινωνία αλλά η εξουσία.

>>> Διαβάστε επίσης: Κουκουμάς: Ο Συναγερμός οδηγεί την ΑΗΚ στην κατάρρευση

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Στο ΑΚΕΛ πιστεύουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής τους τα έκαναν όλα καλά. Λες και δεν ήταν το ΑΚΕΛ που χρεωκόπησε τη χώρα. Που οδήγησε χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία και στα κοινωνικά παντοπωλεία.

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι η διακυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού που οδήγησε την οικονομία σε ισχυρή ανάκαμψη, που έβαλε τη χώρα στην επενδυτική βαθμίδα, που εφάρμοσε σημαντικές μεταρρυθμίσεις όπως το ΓΕΣΥ και αποκατέστησε την αξιοπρέπεια των πολιτών. 

Είναι χάρη σε αυτές τις συνετές πολιτικές που και σήμερα, εν μέσω μιας ακόμη παγκόσμιας κρίσης, η κυπριακή οικονομία εξακολουθεί να κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει αναγνωρίσει.

Είναι ξεκάθαρο ότι το ενδιαφέρον του ΑΚΕΛ δεν είναι η κοινωνία αλλά η εξουσία. Και μπροστά σε αυτό, ο αντιπολιτευτικός τους οίστρος δεν γνωρίζει όρια.

Home