ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Ο κ. Κυπριανού προδίκασε το αποτέλεσμα

ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Ο κ. Κυπριανού προδίκασε το αποτέλεσμα

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού-απάντηση σε δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός μέσα από ανακοίνωση του απαντά στις δηλώσεις του ΓΓ ΑΚΕΛ, λέγοντας πως ότι πριν καν διοριστούν τα μέλη της ερευνητικής επιτροπής από τον Γενικό Εισαγγελέα, ο κ. Κυπριανού προδίκασε το αποτέλεσμα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Και η σημερινή ισοπεδωτική και μηδενιστική τοποθέτηση του ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού για το σύνολο των θεμάτων τα οποία σχολίασε στις δηλώσεις του, αποδεικνύουν το αντιπολιτευτικό μένος που διακατέχει τόσο τον ίδιο όσο και τα στελέχη του κόμματός του.

Είναι ενδεικτικό ότι πριν καν διοριστούν τα μέλη της ερευνητικής επιτροπής από τον Γενικό Εισαγγελέα, ο κ. Κυπριανού προδίκασε το αποτέλεσμα. Με την ίδια ευκολία με την οποία υιοθέτησε ο ίδιος και το ΑΚΕΛ, το σύνολο των διαρροών προς το Al Jazeera, κατακεραυνώνοντας και πάλι τόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και τον Γενικό Εισαγγελέα αλλά και τις Αρχές της Δημοκρατίας.

Γραμμή την οποία ακολουθεί κατά γράμμα και το ΔΗΚΟ.

Δεν θα μας απασχολούσε αν αυτή η ανέξοδη και επιφανειακή πολιτική τακτική του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ ήταν επιζήμια μόνο για το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ. Δυστυχώς είναι επιζήμια και για τη χώρα.

 

Home