Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ σε ΓΓ ΑΚΕΛ: Η Κύπρος δεν είναι απομονωμένη

Offsite Team -
22.09.2020 - 17:53

ΔΗΣΥ σε ΓΓ ΑΚΕΛ: Η Κύπρος δεν είναι απομονωμένη

Thumbnail
Ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ αναφέρει ότι σειρά χωρών στήριξαν τις θέσεις της Κύπρου

Η Κύπρος ούτε απομονωμένη είναι ούτε και σε αδιέξοδο βρίσκεται όσο κι αν αυτό θέλει να πιστεύει ο κ. Κυπριανού αναφέρει σε δήλωση του ο Δηνμήτρης Δημητρίου. 

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ αναφέρει ότι σειρά χωρών στήριξαν τις θέσεις της Κύπρου, πέραν της σταθερής στήριξης της Ελλάδας, μέσα στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων που λαμβάνουν χώρα εντός των ευρωπαϊκών οργάνων, όσο κι αν τα αποστρέφεται ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, για άλλη μια φορά, επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο μηδενισμού και αλλοίωσης των πραγματικών δεδομένων. Αυτή τη φορά με άξονα τόσο το τι πραγματικά έγινε στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών αλλά και ως προς τις προσπάθειες που αφορούν την επανέναρξη των συνομιλιών.

Η Κύπρος ούτε απομονωμένη είναι ούτε και σε αδιέξοδο βρίσκεται όσο κι αν αυτό θέλει να πιστεύει ο κ. Κυπριανού. Σειρά χωρών στήριξαν τις θέσεις της Κύπρου, πέραν της σταθερής στήριξης της Ελλάδας, μέσα στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων που λαμβάνουν χώρα εντός των ευρωπαϊκών οργάνων, όσο κι αν τα αποστρέφεται ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Το ότι την ίδια ώρα, ο κ. Κυπριανού επιχειρεί ν’ ακυρώσει τις προσπάθειες της πλευράς μας για επανέναρξη των συνομιλιών για επίλυση του εθνικού μας θέματος, αγνοώντας και πάλι να αναφερθεί στην Τουρκία. Αυτή η ρητορική του ΑΚΕΛ είναι ενδεικτική το πως το αντιπολιτευτικό τους μένος, δεν σταματά δυστυχώς ούτε μπροστά στα μεγάλα εθνικά ζητήματα.

Θα τους κρίνει και η κοινωνία και το κομματικό τους ακροατήριο, όπως έχει ήδη πράξει μπροστά σε ανάλογες τοποθετήσεις από το ΑΚΕΛ.  

Home