Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ σε Μαυρογιάννη: Επέλεξες τον δρόμο της τοξικότητας

Offsite Team -
23.11.2022 - 17:27

ΔΗΣΥ σε Μαυρογιάννη: Επέλεξες τον δρόμο της τοξικότητας

Αυτός που καταγγέλλει πρέπει να στοιχειοθετεί λέει ο ΔΗΣΥ

Ο δρόμος της τοξικότητας που επέλεξε ο κ. Μαυρογιάννης αποτελεί κακή υπηρεσία για την πολιτική ζωή του τόπου αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ αναφορικά με την επιστολή του υποψήφιου Προέδρου στην Αρχή κατά της Διαφθοράς. 

>>> Αναστασιάδης για επιστολή Μαυρογιάννη: Απειλεί με αγωγές λιβέλου

Όπως αναφέρει ο ΔΗΣΥ η αναποδογυρισμένη λογική, που θέλει τον οποιονδήποτε να πρέπει να αποδεικνύει την αθωότητα του και όχι αυτόν που καταγγέλλει να πρέπει να το στοιχειοθετεί, δεν προσφέρει στον πολιτικό βίο αλλά και στον τόπο γενικότερα.

>>> Αχιλλέας: Είδε θετικά επιστολή Μαυρογιάννη σε Αρχή κατά Διαφθοράς

Χρέος όλων μας και του κ. Μαυρογιάννη καταλήγει ο ΔΗΣΥ είναι να κρατήσουμε ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού στην προεκλογική περίοδο.

>>> Μαυρογιάννης: Έντιμοι υπηρέτες του λαού οι ασκούντες εξουσία

Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Μαυρογιάννης προχώρησε με επιστολή στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για τα όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος κύριος Μακάριος Δρουσιώτης στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία», αναφορικά με τη σχέση που αποδίδεται από τον συγγραφέα, μέσα από την έρευνά του, στον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και σε ανθρώπους από τον άμεσο περίγυρο του με τον Ρώσσο ολιγάρχη Ριμπολόβλεφ και στις ενέργειες που υποστηρίζει ο συγγραφέας ότι προέβησαν κυβερνητικοί και κρατικοί αξιωματούχοι προς ικανοποίηση των ιδιωτικών του συμφερόντων.

Home