Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ σε Νικόλα: Ψάξε τις πηγές χρηματοδότησης Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
26.01.2023

ΔΗΣΥ σε Νικόλα: Ψάξε τις πηγές χρηματοδότησης Χριστοδουλίδη

Thumbnail
«Να ενημερώσουν επιτέλους τους πολίτες από που χρηματοδοτείται η ακριβή εκστρατεία τους»

Απάντηση στα πυρά του Νικόλα Παπαδόπουλου ότι ο υποψήφιος που χρηματοδοτούν Ρώσοι ολιγάρχες είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου έδωσε μέσω ανακοίνωσης ο ΔΗΣΥ. 

Μάλιστα καλεί τον Νικόλα Παπαδόπουλο να ψάξει βαθύτερα τις πηγές χρηματοδότησης του υποψηφίου τους Νίκου Χριστοδουλίδη.

Αυτούσια η ανακοίνωση ΔΗΣΥ:

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, εκ μέρους του επιτελείου Νίκου Χριστοδουλίδη, επιτέθηκε σήμερα στον Δημοκρατικό Συναγερμό για δήθεν σχέσεις με Ρώσους ολιγάρχες. Το πρώτο που θέλουμε να επαναλάβουμε είναι πως οι χορηγίες που λαμβάνει η παράταξή μας δημοσιοποιούνται με πάσα λεπτομέρεια όπως προβλέπει ο νόμος. Το δεύτερο είναι πως η κύρια χρηματοδότηση του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Αβέρωφ Νεοφύτου, προέρχεται από την κρατική χορηγία.

Εισηγούμαστε λοιπόν στους ηγέτες του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και της ΔΗΠΑ, να συναντηθούν μαζί με τον υποψήφιό τους - ίσως στα πλαίσια του μηχανισμού επίλυσης των διαφορών - και να αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν για τις προεδρικές εκλογές και τα οποία, όπως δήλωσαν, δεν έχουν χρησιμοποιήσει για την εκστρατεία του κ. Χριστοδουλίδη. Και παράλληλα να ενημερώσουν επιτέλους τους πολίτες από που χρηματοδοτείται η ακριβή εκστρατεία τους, αν όχι από την κρατική χορηγία.

Ας ψάξουν βαθύτερα τις πηγές χρηματοδότησης του υποψηφίου τους. Εκεί μπορεί να βρουν και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που ευλόγως τίθενται.

Home