ΔΗΣΥ: Συνεχίστηκαν και σήμερα οι επαφές με φορείς της Αμμοχώστου

ΔΗΣΥ: Συνεχίστηκαν και σήμερα οι επαφές με φορείς της Αμμοχώστου

Mε επίκεντρο τις απειλές της Τουρκίας για τον παράνομο εποικισμό της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων.

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι επαφές του Προέδρου και της ηγεσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού με φορείς και οργανωμένα σύνολα της Αμμοχώστου, με επίκεντρο τις απειλές της Τουρκίας για τον παράνομο εποικισμό της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ μετά την συνάντηση αυτές τις ώρες και με τη διπλωματική κινητικότητα η οποία καταγράφεται, απαιτείται ενότητα στο εσωτερικό και συνεργασία για τη διαμόρφωση ενός αρραγούς μετώπου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με επίκεντρο τις απειλές της Τουρκίας για παράνομο εποικισμό της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων, ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συναντήθηκε σήμερα με φορείς και οργανωμένα σύνολα της Αμμοχώστου. Τον Πρόεδρο συνόδευσαν Βουλευτές της Επαρχίας και στελέχη του κόμματος. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου δήλωσε τα εξής: 

«Συνεχίστηκαν και σήμερα οι επαφές του Προέδρου και της ηγεσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού με φορείς και οργανωμένα σύνολα της Αμμοχώστου, με επίκεντρο τις απειλές της Τουρκίας για τον παράνομο εποικισμό της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων.

Όπως και ο ίδιος ο Πρόεδρος του κόμματος έχει αναφέρει, είναι κοινή η προσπάθεια αποτροπής νέων τετελεσμένων στην Αμμόχωστο και είναι κάτι που μας αφορά όλους.

 Αυτές τις ώρες και με τη διπλωματική κινητικότητα η οποία καταγράφεται,  απαιτείται ενότητα στο εσωτερικό και συνεργασία για τη διαμόρφωση ενός αρραγούς μετώπου. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε εντατικά όλες τις απαιτούμενες διαβουλεύσεις και επαφές, εντός και εκτός χώρας, ώστε να πετύχουμε την ανακοπή των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας εις βάρος της χώρας μας».

Home