Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Τον αχταρμά της κοινοπραξίας δεν θα τον πληρώσει ο λαός

Offsite Team -
28.11.2022 - 13:47

ΔΗΣΥ: Τον αχταρμά της κοινοπραξίας δεν θα τον πληρώσει ο λαός

Πυρά σε ΔΗΚΟ και Χριστοδουλίδη για έγγραφο που κάνει λόγο για μυστική συμφωνία

«Όπως αποδεικνύεται ούτε μεταξύ τους στο ΔΗΚΟ δεν μπορούν να συνεννοηθούν», ανέφερε σε δήλωση της η Βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, Φωτεινή Τσιρίδου, για το έγγραφο που δημοσιεύθηκε για την συμφωνία μεταξύ του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου και του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

>>> Τζώρτζια: Οι μάσκες έπεσαν για τον Νίκο Χριστοδουλίδη

«Ο δε Νικόλας Παπαδόπουλος ισχυρίζεται ότι το έγγραφο που παρουσίαστην δεν υπάρχει. Η κ. Ερωτοκρίτου δήλωσε στο Τρίτο του ΡΙΚ ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο», ανέφερε η κα. Τσιρίδου, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος έχει 2 επιλογές, είτε να προβεί σε καταγγελία για το δημοσίευμα ή να παραδεχτεί ότι αυτό είναι το έγγραφο που ετοίμασε η γραμματεία του κόμματός του.

>>> ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη: Συνομολογούσε συμφωνίες με τον Νικόλα

«Ένα είναι σίγουρο. Τον αχταρμά της κοινοπραξίας δεν θα τον πληρώσει ο κυπριακός λαός. Κι εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μην συμβεί αυτό», τόνισε η κα. Τσιρίδου.

>>> ΔΗΚΟ: Διαψεύδει δημοσίευμα για μυστική συμφωνία με Χριστοδουλίδη

Αυτούσια η δήλωση:

«Όπως αποδεικνύεται ούτε μεταξύ τους στο ΔΗΚΟ δεν μπορούν να συνεννοηθούν όσο αφορά τη μυστική συμφωνία που έκαναν με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο δε Νικόλας Παπαδόπουλος ισχυρίζεται ότι το έγγραφο που παρουσίασε ο Πολίτης δεν υπάρχει. Η κ. Ερωτοκρίτου δήλωσε στο Τρίτο του ΡΙΚ ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο.

Μα ήταν ή δεν ήταν ο Νικόλας Παπαδόπουλος  που ανακοίνωσε ότι η Γραμματεία του ΔΗΚΟ ετοίμασε και παρουσίασε στον κ. Χριστοδουλίδη, ένα ολοκληρωμένο περίγραμμα θέσεων; Είναι αυτό που δημοσίευσε ο Πολίτης ή είναι άλλο;

Δυο επιλογές έχει ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Ή μπορεί να προβεί σε καταγγελία για το δημοσίευμα ή να ανακαλέσει τις ύβρεις και να παραδεχτεί ότι αυτό είναι το έγγραφο που ετοίμασε η γραμματεία του κόμματός του.

Προκύπτει όμως και ένα άλλο ερώτημα. Τα άλλα κόμματα γνωρίζουν τι έχει συμφωνήσει με το καθένα ο Νίκος Χριστοδουλίδης;  Η ΕΔΕΚ γνωρίζει τι συμφώνησε ο Χριστοδουλίδης με τη ΔΗΠΑ; Η ΔΗΠΑ γνωρίζει τι έχει συμφωνηθεί με την ΕΔΕΚ; Και όλοι αυτοί γνωρίζουν τι έχει συμφωνηθεί με το ΔΗΚΟ, με την Ελένη Θεοχάρους, με τους κυνηγούς; 

Ένα είναι σίγουρο. Τον αχταρμά της κοινοπραξίας δεν θα τον πληρώσει ο κυπριακός λαός. Κι εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μην συμβεί αυτό.»

Home