Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Του Νικόλα θα του απαντήσουν οι πολίτες

Offsite Team -
09.01.2023

ΔΗΣΥ: Του Νικόλα θα του απαντήσουν οι πολίτες

Θα δώσουν την εντολή στον Αβέρωφ Νεοφύτου

Απάντηση στον Νικόλα Παπαδόπουλο έδωσε μέσω γραπτής ανακοίνωσης ο ΔΗΣΥ.

Πιο συγκεκριμένα απαντώντας στις δηλώσεις Παπαδόπουλου ότι Προεξοφλεί δεύτερο γύρο Μαυρογιάννη-Χριστοδουλίδη, ανέφερε ότι "Οι Κύπριοι πολίτες, και ιδιαίτερα οι φίλοι του Δημοκρατικού  Συναγερμού θα δώσουν και αυτή τη φορά τη δύναμη στην παράταξη μας, θα δώσουν την εντολή στον Αβέρωφ Νεοφύτου για να συνεχίσει την προσπάθεια για  καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας".

>>> Διαβάστε επίσης: Μήνυμα Νικόλα: Προεξοφλεί δεύτερο γύρο Μαυρογιάννη-Χριστοδουλίδη

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος διαισθανόμενος προφανώς την άνοδο του Αβέρωφ Νεοφύτου, επέλεξε σήμερα να απευθυνθεί στους Συναγερμικούς θέτοντας το δήθεν δίλημμα ΑΚΕΛ ή Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αυτά από τον Νικόλα Παπαδόπουλο που το 2008 πρωτοστάτησε υπέρ του Δημήτρη Χριστόφια. Που συμπορεύτηκε με το ΑΚΕΛ στη μηδενιστική αντιπολίτευση, που άφησε τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό και που για μήνες προσπαθούσε να τα βρει με το ΑΚΕΛ για να αποκλείσει - όπως έλεγε-  τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Η υποκρισία ξεπέρασε κάθε όριο. Και η δική μας απάντηση είναι ξεκάθαρη: Οι Κύπριοι πολίτες, και ιδιαίτερα οι φίλοι του Δημοκρατικού  Συναγερμού θα δώσουν και αυτή τη φορά τη δύναμη στην παράταξη μας, θα δώσουν την εντολή στον Αβέρωφ Νεοφύτου για να συνεχίσει την προσπάθεια για καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας.

Home