Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Ξεκινά πορεία προς στην βάση η ηγεσία - Τα οργάνωσε όλα ο Δίπλαρος

Στέλιος Στυλιανού  -
10.06.2023

ΔΗΣΥ: Ξεκινά πορεία προς στην βάση η ηγεσία - Τα οργάνωσε όλα ο Δίπλαρος

Ξανά στις κάλπες σήμερα οι Συναγερμικοί για εκλογή Επαρχιακών Επιτροπών

Έτοιμο είναι το πλάνο στον ΔΗΣΥ για πορεία προς την βάση το επόμενο διάστημα καθώς θεωρείται ειλημμένη απόφαση η ηγεσία του κόμματος να έχει συχνή επαφή με τα στελέχη του κόμματος καθώς όπως διαφάνηκε ήταν κάτι που έλειψε τα προηγούμενα χρόνια.

Μάλιστα στην πρώτη συνεδρία του νέου Πολιτικού Γραφείου του κόμματος δόθηκαν ρόλοι σε Αναπληρωτή Πρόεδρο και 3 Αντιπροέδρους με τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο, Ευθύμιο Δίπλαρο να παίρνει μεταξύ άλλων την ευθύνη για ετοιμασία πλάνου για μια πορεία το επόμενο διάστημα στην βάση.

Η πορεία αυτή όπως ανέφερε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η Offsite News θα ξεκινήσει από την Λάρνακα και συγκεκριμένα σύμφωνα με κομματικές πηγές την ερχόμενη Παρασκευή 16/6 όπου η ηγεσία του κόμματος θα έχει σειρά επαφών στην πόλη και επαρχία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η περιοδεία θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και μεταξύ άλλων θα υπάρξουν συναντήσεις με Δημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Κοινοτάρχες, Κοινοτικούς Συμβούλους του κόμματος όπως επίσης και με την επαρχιακή επιτροπή του κόμματος αλλά και στελέχη της ΓΟΔΗΣΥ και της ΝΕΔΗΣΥ. 

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μετά την ολοήμερη περιοδεία στην Λάρνακα θα ακολουθήσουν επαφές και στις άλλες επαρχίες με στόχο την ανταλλαγή απόψεων αλλά και να τονιστεί ότι ο στόχος της νέας ηγεσίας είναι η πιο συχνή επικοινωνία με τα στελέχη έτσι ώστε ανα πάσα στιγμή Ηγεσία και Βουλευτές του κόμματος να γνωρίζουν τα προβλήματα της κάθε περιοχής. 

Σημειώνεται ότι πρόσκληση να παρευρεθούν σε όλες τις επαρχιακές περιοδείες θα λάβουν από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ όλα τα στελέχη της ηγεσίας με τον ίδιο τον Ευθύμιο Δίπλαρο ως το πρόσωπο που έχει την  γενική ευθύνη Οργανωτικής Ανασυγκρότησης της Παράταξης σε παγκύπρια κλίμακα να είναι παρών σε όλες τις περιοδείες. 

Ξανά στις κάλπες σήμερα οι Συναγερμικοί

Στο μεταξύ στις κάλπες για την εκλογή των Επαρχιακών Γραμματειών θα προσέλθουν σήμερα οι Συναγερμικοί με την μόνη επαρχία στην οποία δεν θα γίνουν εκλογές για καμία θέση να είναι η Λάρνακα. 

Για την επαρχία Λευκωσίας εκλογές θα γίνουν για την θέση του αναπληρωτή Επαρχιακού Γραμματέα καθώς κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες (Μούντουκκος Κωνσταντίνος, Προκοπίου Προκόπης).

Στη Λεμεσό για τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα καθώς κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες (Γιάλλουρος Κωνσταντίνος, Ιωάννου Γιαννάκης) και την θέση του Επαρχιακού Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου επίσης κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες (Κουφαλλής Σίμος, Χαραλάμπους Χαράλαμπος). 

Στην Αμμόχωστο για τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες (Ζίκκου Χριστίνα, Καράς Χρίστος) αλλά και για τη θέση του Αναπληρωτή Επαρχιακού Γραμματέα όπου κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες (Μαούρης Παναγιώτης,Παντελίδης Ηλίας).

Εκλογές για την θέση του Επαρχιακού Γραμματέα θα υπάρξουν και για  την Επαρχιακή Επιτροπή Κερύνειας καθώς κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες (Πέτρου Πέτρος, Χατζηχαρίτου Ελένη). 

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον τέλος στην Πάφο καθώς εκλογές θα γίνουν για τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα (Λιασίδης Νικόλας, Τσοκκάς Λίνος), για τη θέση του Αναπληρωτή Επαρχιακού Γραμματέα (Θεοδοσίου Γεώργιος, Μαλά Έλενα), για τη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα Επαγγελματικών Ομάδων (Αντωνιάδης Γεώργιος, Ζωνιά Εμμανουέλα), για τη θέση της Επαρχιακής Γραμματέα ΓΟΔΗΣΥ (Κανάρη Άντρη, Κωνσταντινίδη Δέσποινα). Τέλος για τα έξι μέλη της Επαρχιακής Γραμματείας κατατέθηκαν έντεκα υποψηφιότητες (Δημοσθένους Δήμος, Θεοδώρου Φιλίππα, Ζαμπάς Ανδρέας, Κουππαρής Σωτήρης, Κωμοδρόμος , Ευαγόρας, Νικολάου Νικολέττα, Όψιμος Γιώργος Πανάρης Μαρίνος, Παπαντωνίου Νίκος, Σπύρου Μαρία, Τσιακαριάν Χριστιάνα).

Στέλιος Στυλιανού 

Home