ΕΔΕΚ: Ανάγκη επαναλειτουργίας Ιδιωτικών νηπιαγωγείων

ΕΔΕΚ: Ανάγκη επαναλειτουργίας Ιδιωτικών νηπιαγωγείων

Σε δήλωση προχώρησε η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρία Βασιλειάδου, για την ανάγκη επαναλειτουργίας Ιδιωτικών νηπιαγωγείων.

Όπως δήλωσε η κ. Βασιλειάδου: “Η Υπουργός Εργασίας να προωθήσει Πρωτόκολλα  για την επαναλειτουργία των Βρεφονηπιακών και Παιδοκομικών σταθμών.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Ως Κ.Σ ΕΔΕΚ απευθύνουμε έκκληση στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων να προχωρήσει στην προώθηση ειδικών Πρωτοκόλλων για την επαναλειτουργία των Βρεφονηπιακών και Παιδοκομικών σταθμών .

Θεωρούμε ότι η παρουσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων στα θέματα που κατά νόμο αφορούν τη δικαιοδοσία του Υπουργείου  που είναι η φοίτηση παιδιών μέχρι 4 χρόνων και 8 μηνών όπως και τα προγράμματα Προστασίας και απασχόλησης παιδιών πρέπει να είναι διακριτή και ουσιαστική.

 Αναμένουμε να ληφθούν άμεσα αποφάσεις και να ανακοινωθούν επίσημα ώστε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι , γονείς και εκπαιδευτικοί να προχωρήσουν στην επανένταξη των παιδιών τους στους Βρεφονηπιακούς και Παιδοκομικούς σταθμούς, μέσα σε πλαίσια ασφάλειας και προστασίας της υγείας τους”.

 

 

Home