Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Ανυπόστατα τα όσα λέει το ΑΚΕΛ για να δικαιολογήσει Νιαζί

Offsite Team -
26.11.2022 - 13:31

ΕΔΕΚ: Ανυπόστατα τα όσα λέει το ΑΚΕΛ για να δικαιολογήσει Νιαζί

ΕΔΕΚ: Προστασία δανειοληπτών μόνο μέσα από το ειδικό δικαστήριο
Ανακοίνωση Τύπου για ψήφισμα ΕΕ για ακύρωση του Τουρκολιβυκού μνημονίου και ανακοίνωση ΑΚΕΛ

Ανακοίνωση Τύπου εξέδωσε η ΕΔΕΚ για ψήφισμα ΕΕ για ακύρωση του Τουρκολιβυκού μνημονίου και ανακοίνωση ΑΚΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, η ηγεσία του ΑΚΕΛ η οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση του ευρωβουλευτή της που εντάχθηκε ανάμεσα στη ισχνή μειοψηφία εκείνων των ευρωβουλευτών που καταψήφισαν το εν λόγω ψήφισμα.

Ταυτόχρονα η ΕΔΕΚ διερωτάται αν διαφωνεί με τα όσα αναφέρονται για τα ζητήματα μετανάστευσης τα οποία είναι προς όφελος της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών. 

Παράλληλα συνεχίζει η ανακοίνωση, τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΑΚΕΛ είναι ανυπόστατα και προβάλλονται απλώς για να δικαιολογήσουν τη στάση του ευρωβουλευτή τους που κινήθηκε ενάντια στα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και υπέρ της δικαιολόγησης και στήριξης της τουρκικής πολιτικής.

>>> Διαβάστε επίσης: 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Η ΕΔΕΚ, μέλος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, χαιρετίζει το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που καλεί σε ακύρωση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου. Μάλιστα στο ψήφισμα γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στο ότι στο μνημόνιο προβλέπονται «παράνομες δραστηριότητες γεώτρησης στις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες χωρών, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Κύπρου και της Ελλάδας».

Διαβάσαμε πολύ προσεκτικά την ανακοίνωση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ η οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση του ευρωβουλευτή της που εντάχθηκε ανάμεσα στη ισχνή μειοψηφία εκείνων των ευρωβουλευτών που καταψήφισαν το εν λόγω ψήφισμα. Μέσα όμως από τη ενδελεχή μελέτη του ψηφίσματος διαπιστώνουμε ότι κανένα από τα επιχειρήματα που προβάλλει δεν τεκμηριώνεται.

Αντίθετα, τα όσα αναφέρονται για τα ζητήματα μετανάστευσης είναι προς όφελος της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών. Είναι με αυτά που διαφωνεί η ηγεσία του ΑΚΕΛ;  

Συνεπώς, τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΑΚΕΛ είναι ανυπόστατα και προβάλλονται απλώς για να δικαιολογήσουν τη στάση του ευρωβουλευτή τους που κινήθηκε ενάντια στα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και υπέρ της δικαιολόγησης και στήριξης της τουρκικής πολιτικής.

Καμία άλλη φραστική δικαιολογία από πλευράς ηγεσίας ΑΚΕΛ δεν χρειάζεται για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Μιλούν από μόνες τους οι πράξεις τους.

Home