Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Εχέγγυο για καλύτερο αύριο η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας

Offsite Team -
23.11.2022 - 16:59

ΕΔΕΚ: Εχέγγυο για καλύτερο αύριο η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας

Μετά το ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ χαιρετίζει την πρόταση του Νίκου Χριστοδουλίδη

Η πρόταση του Ν. Χριστοδουλίδη για σύσταση Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, είναι το εχέγγυο για ένα καλύτερο αύριο, σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΔΕΚ.

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση και το Δημοκρατικό Κόμμα, σημειώνοντας πως «με συλλογικότητα, ενότητα, αξιοκρατία και ευρεία αποδοχή, τα προβλήματα του κυπριακού λαού μπορούν να αντιμετωπιστούν, χαιρετίζοντας την εξαγγελθείσα πρόθεση του Ανεξάρτητου Υποψηφίου, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον σχηματισμό Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας».

Όπως επισημαίνεται από την ΕΔΕΚ, είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα σοβαρά προβλήματα αλλά και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, επιβάλλουν άμεση και συλλογική αντιμετώπιση.

Για να συμβεί αυτό, προστίθεται στην ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, χρειάζεται η σύσταση μίας Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας στο πλαίσιο της οποίας με εποικοδομητική συνέργεια θα εργαστούμε συλλογικά για ένα καλύτερο αύριο.

«Είναι γι’ αυτό τον σκοπό που εκτιμούμε ως ιδιαίτερα θετική αλλά και ελπιδοφόρα την εξαγγελία του Ανεξάρτητου Υποψήφιου Προέδρου για την Δημοκρατία, Νίκου Χριστοδουλίδη, για σχηματισμό κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Η ΕΔΕΚ, μέσω της μέχρι σήμερα πορείας της, απέδειξε και στην πράξη πως η εποικοδομητική συνέργεια και η συλλογική αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρατηρούνται, μπορούν να επιφέρουν πολλαπλά και άμεσα οφέλη για τους πολίτες και για την πατρίδα μας».  

Home