Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Η ψήφιση ν/σ για αύξηση άδειας μητρότητας είναι αναγκαία

Offsite Team -
19.10.2021 - 14:17

ΕΔΕΚ: Η ψήφιση ν/σ για αύξηση άδειας μητρότητας είναι αναγκαία

Γραπτή δήλωση Ανδρέα Αποστόλου Βουλευτή Κ.Σ. ΕΔΕΚ για την αύξηση της Άδειας Μητρότητας - Συνάντηση με Υπουργό Εργασίας

Μετά από ενημέρωση που είχαμε σήμερα από την Υπουργό Εργασίας κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου η αυξημένη άδεια μητρότητας για το δεύτερο και τρίτο παιδιά θα δοθεί και στις μητέρες που ήδη βρίσκονται σε άδεια μητρότητας αυτή την στιγμή μετά από συγκεκριμένη ρύθμιση που θα αποσταλεί από την ίδια στην Βουλή, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Βουλευτής Κ.Σ. ΕΔΕΚ Ανδρέα Αποστόλου, επισημαίνοντας ότι είναι η αναγκαία η άμεση ψήφιση του Νομοσχεδίου από την Βουλή των Αντιπροσώπων.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Ζητήθηκε σήμερα αυτεπάγγελτα, μετά από εισήγηση μας, στην αρμόδια Επιτροπή το θέμα που αφορά την αύξηση της άδειας μητρότητας, πατρότητας και εφαρμογή της γονικής άδειας επί πληρωμή.

Μετά από ενημέρωση που είχαμε σήμερα από την Υπουργό Εργασίας κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου η αυξημένη άδεια μητρότητας για το δεύτερο και τρίτο παιδιά θα δοθεί και στις μητέρες που ήδη βρίσκονται σε άδεια μητρότητας αυτή την στιγμή μετά από συγκεκριμένη ρύθμιση που θα αποσταλεί από την ίδια στην Βουλή.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ως εκ τούτου είναι η αναγκαία η άμεση ψήφιση του Νομοσχεδίου από την Βουλή των Αντιπροσώπων.  

Ζήτησα από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και τους συναδέλφους όπως η συζήτηση του Νομοσχεδίου ολοκληρωθεί το συντομότερο και να οδηγηθεί στην Ολομέλεια για ψήφιση.  

Χαίρομαι γιατί την ερχόμενη Τρίτη ξεκινά η συζήτηση του Νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή.  

Κατέθεσα ενώπιον της κυρίας Υπουργού την ολοκληρωμένη στρατηγική που προτείνουμε για στήριξη των οικογενειών και των νεαρών μητέρων και ορθής εξισορρόπησης της οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

Home