Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: «Με τη Μαρία, για την Αγλαντζιά μας»

Offsite Team
- 10.07.2020

ΕΔΕΚ: «Με τη Μαρία, για την Αγλαντζιά μας»

Thumbnail
Όσα ειπώθηκαν στη Δημοσιογραφική διάσκεψη της Υποψήφιας Δημάρχου Αγλαντζιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ίδρυμα Λυσσαρίδη η δημοσιογραφική διάσκεψη της Μαρίας Βασιλειάδου, Υποψ. Δημάρχου Αγλαντζιάς στην οποία ανέπτυξε το όραμά της για την ανάπτυξη της Αγλαντζιάς και την μετατροπή της σε πόλη πρότυπο.

Πριν από την ομιλία της κ. Βασιλειάδου, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, είπε στη σύντομη τοποθέτησή του τα ακόλουθα:

«Κατά αρχήν να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία σας στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη που παρουσιάζεται η υποψήφια για την Δημαρχία της Αγλαντζιάς, η Μαρία Βασιλειάδου, Αναπληρώτρια Πρόεδρος του κόμματος. Θα πρέπει από την αρχή να ξεκαθαρίσουμε ότι η επιλογή της ΕΔΕΚ να διεκδικήσει την Δημαρχία της Αγλαντζιάς με υποψήφια την Αναπληρώτρια Πρόεδρο του Κόμματος Μαρία Βασιλειάδου στηρίχθηκε κυρίως σε πολιτικούς λόγους.

Όπως είναι πολύ καλά γνωστό βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παρά το γεγονός ότι η ΕΔΕΚ από την αρχή έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι υπέρ της συμπλεγματοποίησης  των υπηρεσιών των δημοτικών αρχών με βασικό στόχο τη μείωση του κόστους και την μετακύλιση ως κέρδους πια στις φορολογίες των πολιτών καθώς επίσης και στην αναγκαιότητα για μείωση του αριθμού των Δήμων για να καταστούν πιο λειτουργικοί και εύρυθμοι, από την αρχή τονίσαμε ότι έχουμε σοβαρές διαφωνίες  όσον αφορά σημαντικές πρόνοιες του νομοσχεδίου το οποίο έχει ετοιμαστεί και έχει κατατεθεί στην βουλή προς έγκριση.

Οι τρείς μπορώ να πω βασικές διαφωνίες της ΕΔΕΚ είναι:

Η πρώτη ότι η συνένωση των Δήμων όπως επιχειρείται να γίνει κρύβει σκοπιμότητες. Συγκεκριμένα, δεν είναι δυνατόν στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου να υπάρχουν τέσσερις Δήμοι και αντί η συνένωση να γίνει ενδεχομένως με λειτουργικό τρόπο, δυο συν δυο Δήμοι, να αποτελέσουν έναν Δήμο και να προστεθούν ενδεχομένως κάποιες κοινότητες που βρίσκονται στην περιφέρεια των συγκεκριμένων Δήμων για να αποτελέσουν δύο Δήμους, από τους τέσσερις η πρόταση να προνοεί ενοποιήσει των τεσσάρων Δήμων για να γίνει ένας και να γίνει ένας δεύτερος αγροτικός Δήμος.

Μία δεύτερη τέτοια περίπτωση είναι η περίπτωση στην Λεμεσό, όπου ο Δήμος των Πολεμιδιών παραμένει ανεξάρτητος δήμος και δεν συνενώνεται με τον Δήμο του Ύψωνα  που γειτνιάζουν και μπορώ να πω πως βρίσκονται ο ένας εντός του άλλου, αλλά ο Δήμος του Ύψωνα θα συνενωθεί με άλλες εννέα κοινότητες για να γίνει ένας ξεχωριστός Δήμος.

Και εδώ ακριβώς πρέπει να τονίσουμε και το εξής:

Ότι μέσα από αυτή την διαδικασία θα έχουμε έναν πολύ μεγάλο Δήμο, τον δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Κύπρου με βάση το συγκεκριμένο σχέδιο που θα είναι ο Δήμος της Λεμεσού με τον Δήμο Μέσα Γειτονιάς , όπου θα έχουμε έναν Δήμαρχο και δύο Αντιδημάρχους ενώ ο Δήμος του Ύψωνα θα έχει έναν Δήμαρχο και δέκα Αντιδημάρχους επειδή η κάθε κοινότητα που θα ενταχθεί θα έχει τον δικό της Αντιδήμαρχο.  

Για να μη πω για την περίπτωση της Λευκωσίας όπου στην ουσία θα γίνει ένας Υπερδήμος, απίστευτης πληθυσμιακής αναλογίας όπου στην ουσία θα είναι μη λειτουργικός, θα είναι μη προσβάσιμος εύκολα στους πολίτες και από εκεί και πέραν αντιλαμβάνεστε ότι ένας δήμος των 200 των 220 χιλιάδων  πολιτών όπως αντιλαμβάνεστε θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να λειτουργήσει.

Την ίδια στιγμή εξαφανίζονται κάποιοι σημαντικοί Δήμοι που υπάρχουν στον χώρο της Λευκωσίας όπως είναι ο Δήμος της Αγλαντζιάς ή κάποιοι από τους υπόλοιπους Δήμους.

Η δεύτερη βασική μας διαφωνία είναι ο τρόπος με τον οποίο επιχειρείται να γίνει η εκλογική διαδικασία. Ενώ λοιπόν επιχειρούμε να κάνουμε ενοποίηση των Δήμων με βασικό στόχο να  αναβαθμίσουμε την λειτουργία τους και να ενοποιήσουμε ουσιαστικά την ανάπτυξη αυτών των Δήμων στην συνέχεια όσον αφορά τις εκλογές η κάθε διαμερισματική περιφέρεια η οποία θα ενταχθεί στον ενιαίο Δήμο θα κάνει ξεχωριστές εκλογές για να εκλέξει τους εκπροσώπους της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Άρα στην ουσία πάμε να κάνουμε μία Πολυπεριφερειακή Πολυδιαμερισματική Ομοσπονδία και είναι λογικό ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα προέρχονται από τα αντίστοιχα Δημοτικά Διαμερίσματα ο καθένας από την πλευρά του θα προσπαθεί να εξυπηρετήσει περισσότερο τους Πολίτες και τους δημότες της συγκεκριμένης περιοχής για να μπορεί να εξασφαλίζει μελλοντικά την ψήφο τους. Άρα τί ενοποίηση των Δήμων κάνουν;

Άρα στην ουσία και εδώ υπάρχει άλλη σκοπιμότητα, καθαρά εκλογική όσον αφορά ποιοι θα είναι αυτοί που θα εκλέγουν εκπροσώπους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ποιοι ουσιαστικά μέσα από αυτό το σύστημα θα απορριφθούν και θα αποκλειστούν από την εκλογή εκπροσώπων.

Άρα μειώνεται στο τέλος της ημέρας και η Δημοκρατία όσον αφορά την εκπροσώπηση.

Το τρίτο βασικό στοιχείο, δεν αρνούμαστε ότι ενδεχομένως κάποιες κοινότητες οι οποίες βρίσκονται στην περιφέρεια διαφόρων δήμων ότι μπορούν να ενταχθούν στα Δημοτικά όρια των Νέων Δήμων. Όμως η μαζική αστικοποίηση κοινοτήτων στην ουσία καταργεί την φυσιογνωμία αρκετών κοινοτήτων που είναι ένα σημαντικό στοιχείο όσον αφορά και την κοινωνική συνοχή αλλά και γενικά την λειτουργία της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μέσα λοιπόν από αυτή την διαφορετική προσέγγιση που έχουμε ως ΕΔΕΚ δεν είναι δυνατόν αυτή την στιγμή στο πλαίσιο οποιασδήποτε διαδικασίας στην τοπική Αυτοδιοίκηση να υπάρξει είτε συνέργεια είτε συνεργασία με υποψήφιους ή ενδεχομένως και με κόμματα που έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, γιατί στο τέλος είναι μία μορφή αυτοκατάργησης.

Ταυτόχρονα όμως μέσα από αυτή την διαδικασία της εκλογής της αυτόνομης εκλογής της Δημαρχίας της Αγλαντζιάς, ο βασικός στόχος της υποψηφιότητας αλλά και της ΕΔΕΚ είναι να προωθήσουμε συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες ουσιαστικά θα αναβαθμίζουν την ποιότητα των Δημοτών σε αυτή την συγκεκριμένη περιοχή.

Γιατί η Αγλαντζιά είναι μία περιοχή η οποία έχει σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία θα πρέπει να αξιοποιηθούν προς όφελος ακριβώς της αναβαθμισμένης ποιότητας διαβίωσης των πολιτών σε αυτό τον χώρο.

Και θεωρούμε ακριβώς ότι η υποψηφιότητα μας, οι προτάσεις τις οποίες θα καταθέσουμε μέσα από την υποψηφιότητα της Μαρίας Βασιλειάδου θα μπορέσουν να βοηθήσει σημαντικά σε αυτό τον στόχο τον οποίο έχουμε θέσει.

Όλα τα υπόλοιπα όσον αφορά τις συγκεκριμένες θέσεις νομίζω η Μαρία είναι η πιο κατάλληλη για να μπορέσει να τις παρουσιάσει και από εκεί και πέρα ως ΕΔΕΚ όπως το έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές ο βασικός μας στόχος είναι να εξυπηρετήσουμε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των δημοτών, τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι να εξυπηρετήσουμε οποιεσδήποτε κομματικές ή άλλου είδους σκοπιμότητες».

Ακολούθως η κ. Βασιλειάδου είπε:

«Πρώτα να σας ευχαριστήσω που είσαστε εδώ.

Η  Αγλαντζιά είναι το σπίτι μας. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

Αυτός είναι ο λόγος που διεκδικούμε τη Δημαρχία της Αγλαντζιάς.

Γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά, να δώσουμε φτερά στην Αγλαντζιά μας, για να γίνει η πόλη του μέλλοντος.

Διότι μπορούμε, να ανοίξουμε νέους δρόμους και να φτιάξουμε μια πόλη πρότυπο, μια πόλη ζηλευτή, μια πόλη ανθρώπινη, λειτουργική. Μια πόλη όπου ο δημότης έχει τον λόγο.

Δεν θα μηδενίσω όσα έχουν ήδη γίνει.  Όταν επέλεξα να στήσω τη ζωή μου στην Αγλαντζιά, ήταν μια εποχή όπου η περιοχή ήταν υποβαθμισμένη. Σήμερα, χάριν στη δουλειά πολλών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και οι δικοί μας εκπρόσωποι στη τοπική αυτοδιοίκηση, η πόλη μας έγινε σύγχρονη και απέκτησε υποδομές. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό.

Η Αγλαντζιά είναι ένας κομβικός Δήμος, ένας πλούσιος Δήμος με συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία έμειναν ανεκμετάλλευτα. Από που να αρχίσει κανείς; Από τα πάρκα της, που αποτελούν τον πνεύμονα της Λευκωσίας; Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Πανεπιστημιούπολη και όλους τους άλλους εκπαιδευτικούς φορείς Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης που έχουν την έδρα τους στη πόλη μας κάνοντας την να σφύζει από νεανική παρουσία;

Την Παλιά Αγλαντζιά και το «Σκαλί» που αποτελούν δείγματα μοναδικής ομορφιάς και που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον πυρήνα πολιτιστικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας συγκεντρώνοντας κόσμο του πνεύματος, των γραμμάτων και των τεχνών;

Το Συνεδριακό Κέντρο που θα μπορούσε να ελκύσει Συνεδριακό τουρισμό και να δώσει νέα ώθηση στη περιοχή;

Είναι τόσα πολλά που μπορούν να γίνουν, ώστε η ζωή μας να γίνει  πιο ασφαλής, πιο λειτουργική. 

Αυτό που οραματίζομαι είναι μια πόλη όπου ο Δημότης να έχει τον λόγο, να είναι και να αισθάνεται προνομιούχος, να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων, να ενημερώνεται αδιάλειπτα και να νοιώθει ότι οι τοπικές αρχές υπηρετούν τις ανάγκες του. Να νοιώθει ότι είναι το κύτταρο της πόλης.

Η Αγλαντζιά μας διαθέτει το έμψυχο δυναμικό αλλά και όλα τα δεδομένα για να μετατραπεί σε μια ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ, με ψηφιοποιημένες διαδικασίες και αμεσότητα στους διαύλους επικοινωνίας. 

Χωρίς αυτό να αφήνει πίσω τις μεγαλύτερες ηλικίες που θα πρέπει να εξυπηρετούνται με τους παραδοσιακούς τρόπους, με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα.

Η Τρίτη Ηλικία αποτελεί ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο στην γενικότερη εικόνα μιας πόλης- και γενικότερα ενός κράτους, ενός λαού. Σεβασμός και εξυπηρέτηση των αναγκών των γονιών και των παππούδων μας, με υποδομές υψηλού επιπέδου και υπηρεσίες που να αποδίδουν σε αυτούς αυτό που τους αξίζει, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.

Ταυτόχρονα , στήριξη στις οικογένειες που έχουν ηλικιωμένους, είτε με κατ’ οίκον παροχή βοήθειας, είτε με ημερήσια προγράμματα, είτε με συνεχή φροντίδα σε χώρους φύλαξης που να προσφέρουν την ασφάλεια και τη ζεστασιά που χρειάζεται ο άνθρωπος όταν φτάσει πια σε αυτές τις ηλικίες.

Από την άλλη, τα νεαρά ζευγάρια θα πρέπει να βρουν στήριξη στην Αγλαντζιά.

Βρεφοκομικοί, παιδοκομικοί σταθμοί με ωράρια που εξυπηρετούν τους εργαζόμενους γονείς, υπηρεσίες οικογενειακής στήριξης, ελαφρύνσεις στις φορολογίες είναι μόνο μερικά παραδείγματα ενός ευρύτερου πλαισίου πολιτικής που θα δημιουργούσε πόλο έλξης νέων ζευγαριών στη πόλη μας και στήριξη των υφιστάμενων.

Θέλουμε τον Δημότη της Αγλαντζιάς να είναι και να αισθάνεται προνομιούχος.

Εκτός από τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως διακίνηση, στάθμευση, καθαριότητα, ασφαλής διαβίωση, υγιεινή, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ανοίξουμε ΔΙΑΥΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, που να λειτουργεί σε συνεχή βάση , να δέχεται προβλήματα, να ακούει ανησυχίες, να αξιολογεί και να προχωρεί ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ σε λύσεις.

Επιπρόσθετα, ΜΠΟΡΟΥΜΕ να διεκδικήσουμε για τον Δήμο μας, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, για να μην τρέχει σε άλλους Δήμους να διεκπεραιώσει τις δουλειές του.

Οι υπηρεσίες του Δήμου πρέπει να είναι στη διάθεση του δημότη και να εξυπηρετούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις δικές του ανάγκες. Ο δήμος οφείλει να έχει  Ανθρώπινο πρόσωπο. Οι Δημότες έχουν υποχρεώσεις, πληρώνουν φόρους και θα πρέπει να αισθάνονται ότι λαμβάνουν πίσω το πολλαπλάσιο σε υπηρεσίες, υποδομές και ποιότητα ζωής.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Γι’ αυτό τον λόγο πάμε ένα βήμα παραπέρα. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ να συμμετέχει στις διαδικασίες  για τη λήψη αποφάσεων με έκφραση γνώμης και να ενημερώνεται για τις τελικές αποφάσεις που λαμβάνονται.  Επίσης ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ, να μπορεί να γνωρίζει εάν το επιθυμεί, με διαφάνεια και αμεσότητα, πώς γίνεται η διαχείριση των πόρων του Δήμου και για όλες τις δράσεις που τρέχουν σε κάθε δεδομένη στιγμή.

Οι Τοπικές Αρχές οφείλουν να λογοδοτούν στους δημότες τους και να παρουσιάζουν έργο. Οι Δημότες της Αγλαντζιάς θα πρέπει να λαμβάνουν πίσω στο πολλαπλάσιο, αυτό που πληρώνουν.

Καινοτομία, κινητικότητα, σωστός σχεδιασμός, χρονοδιαγράμματα, αξιολόγηση και αποτελεσματικότητα.

Πράσινο, οξυγόνο ,υγεία. Αυτό προσφέρουν τα τρία Πάρκα της Αγλαντζιάς και τα 76 μικρά παρκάκια που βρίσκονται διασκορπισμένα στη πόλη.

Αναπτύσσουμε τα μικρά πάρκα, σε θεματικά- εκεί και όπου είναι εφικτό- και επενδύουμε σε προγράμματα διατήρησης και συντήρησης των μεγάλων πάρκων. Συνεργαζόμαστε με τον ΚΟΑ, με το πρόγραμμα ΑΓΟ και αναπτύσσουμε συνέχεια νέα προγράμματα για τα παιδιά και για τους ενήλικες.

Φυσικά για να γίνουν όλα αυτά και πολλά άλλα χρειάζονται πόροι.

Εκτός από τις φορολογίες, χρειάζεται εξειδικευμένη γνώση, για εξεύρεση χρηματοδοτικών αναπτυξιακών προγραμμάτων από την ΕΕ. Συνεργασία Δήμου και Πανεπιστημίων , Δήμου και Γραφείων Ευρ. προγραμμάτων, Δήμου και Κράτους.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΟΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ. Και τα κονδύλια που διαθέτει η ΕΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πολλά. Όπως και για την Πράσινη Ανάπτυξη, την Νέα Ψηφιακή Εποχή, τις συνέργειες μεταξύ των κρατών - μελών. Ένας Δήμος, μπορεί με έξυπνο τρόπο και μεθοδικότητα να μαζέψει κονδύλια και να τα επενδύσει ώστε να προσφέρει στους Δημότες του αυτό το κάτι περισσότερο που θα βελτιώσει πολυεπίπεδα τη ζωή τους ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ.

Χρήματα όμως εισρέουν και από αναπτυξιακές πολιτικές που έχουν σχέση με ευρύτερους σχεδιασμούς όπως για παράδειγμα η επένδυση στον πολιτισμό, στη δημιουργία Καλλιτεχνούπολης στη Παλιά Αγλαντζιά, το Σπίτι του Ηθοποιού, και η αξιοποίηση των Σπηλιών και γενικά το «Σκαλί», ώστε να μην υπάρχει χρόνος αναξιοποίητος. Η πολιτιστική ανάπτυξη στη Παλιά Αγλαντζιά θα φέρει και Τουρισμό και θα δημιουργήσει ανάγκες εστίασης.

Η δε διοργάνωση Φεστιβάλ, με ιδιαίτερες θεματολογίες, όπως για παράδειγμα Φεστιβάλ Παντομίμας, ή Θέατρο του Δρόμου, που σίγουρα, θα προσελκύουν τουρισμό από όλη την Κύπρο και όχι μόνο θα μπορεί να γίνουν ΕΤΗΣΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ και να δημιουργήσουν μόνιμα θετικό οικονομικό πρόσημο για τον Δήμο μας.

Σημειώνουμε ότι οι Δημότες Αγλαντζιάς θα έχουν το προνόμιο να έχουν ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ που θα τους ανοίγει τον δρόμο συμμετοχής τους στα διάφορα δρώμενα χωρίς κόστος ή με συμβολική συμμετοχή.

Χρήματα εισρέουν και με τη δημιουργία θεματικών Πάρκων και προώθηση Νεοφυών Επιχειρήσεων.

Χρήματα εισρέουν και με την ανάπτυξη εμπορικότητας και επιχειρηματικότητας.

Όπως και με τον Συνεδριακό Τουρισμό.

Χρήματα έρχονται και με την επέκταση, εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση υφιστάμενων θεσμών. Όπως για παράδειγμα το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ. Η επέκταση του Θεσμού σε τριήμερο εκδηλώσεων, με νέες ιδέες και διεθνείς συμμετοχές θα πολλαπλασιάσει τα χαμόγελα και τη χαρά και θα γεμίσει και τα ταμεία του Δήμου.

Ένας εύπορος Δήμος μπορεί να στηρίξει τις ευάλωτες ομάδες των δημοτών του, να επιχορηγήσει τα νέα ζευγάρια, τις οικογένειες με ΑΜΕΑ, άτομα Τρίτης Ηλικίας, να ανταποκριθεί σε κάθε πρόβλημα και κάθε ανάγκη προκύψει, με αλληλεγγύη, συνέπεια και ευαισθησία.

Διαφωνούμε με τη κυβερνητική πρόταση νόμου για τη δημιουργία ενός ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΥΠΕΡΔΗΜΟΥ με τη συνένωση 5 Δήμων της ευρύτερης Λευκωσίας- Στρόβολος , Λευκωσία, Αγ. Δομέτιος, Αγλαντζιά- που θα συγκεντρώνει σχεδόν 200, 000 πολίτες. Προτείνουμε μικρότερο Δήμο,- Αγλαντζιά, Λατσιά, Γέρι-. Δήμοι που έχουν τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά,  και μπορούν με τη συμπλεγματοποίηση υπηρεσιών, και την ενιαία ανάπτυξη να αναβαθμίσουν τη ποιότητα ζωής των Δημοτών τους.

Η ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΜΑΣ είναι πανέμορφη. Σχεδόν ειδυλλιακή. 

Θα πρέπει να της βάλουμε φτερά για να τα ανοίξει και να γίνει Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ, Η ΠΟΛΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ».

 

Home