ΕΔΕΚ: Να μην οδηγηθούμε σε αναβάθμιση κατοχικού καθεστώτος

ΕΔΕΚ: Να μην οδηγηθούμε σε αναβάθμιση κατοχικού καθεστώτος

Σχεδιασμός και προγραμματισμός ώστε να μην οδηγηθούμε σε αναβάθμιση του κατοχικού καθεστώτος

Χρειάζεται σχεδιασμός και προγραμματισμός ώστε να μην οδηγηθούμε σε αναβάθμιση του κατοχικού καθεστώτος, αναφέρει σε δήλωσε της η Μαρία Βασιλειάδου, Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, αναφορικά με τις εξελίξεις για τα οδοφράγματα

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα: “Είναι ξεκάθαρο ότι από το 2003 που άνοιξαν τα οδοφράγματα λειτουργούν ως μηχανισμός μονόπλευρης ενίσχυσης και αναβάθμισης του κατοχικού καθεστώτος.

Αυτό σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις από την πανδημία επιβάλλει ψύχραιμη διαχείριση του ζητήματος καθώς υπάρχει κίνδυνος από τις οποιεσδήποτε αποφάσεις που θα ληφθούν να προκύψουν πρόσθετα αρνητικά στοιχεία. Είναι γεγονός ότι κατά την περίοδο της πανδημίας το κατοχικό καθεστώς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση σε μια προσπάθεια να αναπτύξει άμεσες επαφές και συνδέσεις με διεθνείς οργανισμούς με μοναδικό στόχο την έμμεση αναγνώριση και αναβάθμισή του.

Είναι γι’ αυτό το λόγο που επιμένουμε πως οι αποφάσεις της κυβερνήσεις δεν πρέπει να είναι βεβιασμένες αλλά να ενταχθούν σε ένα σχεδιασμό και προγραμματισμό με απώτερο στόχο να αποτραπούν τα χειρότερα και κύρια η αναβάθμιση του κατοχικού καθεστώτος”

Home