Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Ο Τατάρ θέλει «πίττα σωστή και σκύλο χορτάτο»

Offsite Team -
27.08.2021 - 10:31

ΕΔΕΚ: Ο Τατάρ θέλει «πίττα σωστή και σκύλο χορτάτο»

«Ο κ. Τατάρ δεν μας απαντά και το τρόπο που απέκτησε το διαβατήριο»

Τα πυρά της προς το κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ έστρεψε η ΕΔΕΚ, αναφορικά με τις δηλώσεις του μετά και την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για ανάκληση διαβατηρίων από Τουρκοκύπριους.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΔΕΚ, ο Ερσίν Τατάρ με τις τελευταίες του δηλώσεις δείχνει πως θέλει και την «πίττα σωστή και τον σκύλο χορτάτο».

Την ίδια ώρα προσθέτει πως «ενώ τώρα δηλώνει πως δεν ξέρει που βρίσκεται το διαβατήριο του την ίδια ώρα δεν μας απαντά και το τρόπο που το απέκτησε».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ζητά και τα ρέστα ο κατοχικός Ηγέτης Ερσίν Τατάρ ο οποίος και με τις τελευταίες δηλώσεις του δείχνει πως θέλει και την «πίττα σωστή και τον σκύλο χορτάτο».

Ενώ ο ίδιος προκαλούσε λέγοντας πως δεν θέλει το διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας και ότι έψαχνε τρόπο να το επιστρέψει, όταν το Υπουργικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση για ανάκληση και μη ανανέωση των διαβατηρίων τόσο του κυρίου Τατάρ όσο και άλλων μελών του κατοχικού καθεστώτος, άρχισε να επικαλείται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να λέει μεταξύ άλλων πως τα διαβατήρια της Κ.Δ. τα δικαιούνται οι Τουρκοκύπριοι.

  • Ο κύριος Τατάρ ενώ τώρα δηλώνει πως δεν ξέρει που βρίσκεται το διαβατήριο του την ίδια ώρα δεν μας απαντά και το τρόπο που το απέκτησε.
  • Ο κύριος Τατάρ ενώ δηλώνει πως οι Τ/Κ δικαιούνται τα διαβατήρια της Κ.Δ  παρουσιάζεται και ως «αρχηγός» άλλου κράτους υποσκάπτοντας την Κυπριακή Δημοκρατία
  • Ο κατοχικός Ηγέτης δεν μπορεί να λέει ότι επιθυμεί ειρήνη στο νησί και την ίδια ώρα να βάζει στο τραπέζι της συζήτησης την διχοτομική θέση για λύση στην βάση δύο ίσων λαών  με κυριαρχική ισότητα.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ως ΕΔΕΚ επαναλαμβάνουμε πως πρέπει να ληφθούν επιπλέον μέτρα αποδυνάμωσης του κατοχικού καθεστώτος και ενδυνάμωσης των θέσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της θέσης ένα κράτος ένας λαός.  

Home