Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Παίρνει μορφή το ψηφοδελτιο για τις Βουλευτικές 

Του Στέλιου Στυλιανού -
27.11.2020 - 06:00

ΕΔΕΚ: Παίρνει μορφή το ψηφοδελτιο για τις Βουλευτικές 

Thumbnail
Μετά τις ανακοινώσεις για Κερύνεια και Πάφο ανακοινώνονται σήμερα οι υποψήφιοι του Κινήματος στη Λάρνακα 

Εντατικά κινούνται οι διαδικασίες στην ΕΔΕΚ για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου για τις Βουλευτικές του ερχόμενου Μαΐου. 

Αν και η πανδημία του κορωνοϊού δημιουργεί προβλήματα και βάζει φρένο στην πραγματοποίηση των όποιων εκδηλώσεων η ΕΔΕΚ και ο Μαρίνος Σιζόπουλος προχώρησε το περασμένο διάστημα σε διάφορες κινήσεις οι οποίες βοήθησαν έτσι ώστε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος να είναι έτοιμο αρκετά νωρίς.

Μάλιστα την περασμένη Τετάρτη 25/11 η Συμμαχία Πολιτών ανακοίνωσε και επίσημα τους 11 υποψήφιους της που θα βρίσκονται στο ψηφοδελτιο της ΕΔΕΚ. Ονόματα στα οποία είχε κάνει αναφορά η Offsite από τις 14/11.

Συγκεκριμένα θέση στο ψηφοδέλτιο θα πάρουν στην επαρχία Λευκωσίας από πλευράς η Ρένα Γιαβάση, η Χαρά Θωμά, ο Αχιλλέας Μαλαχουρίδης, ο Λάκης Ζάγανος και ο Απόστολος Χριστοφορίδης. Στην επαρχία Αμμοχώστου οι Νίκος Χριστοφή, Λένος Σκιτίνης και η Δημοτική σύμβουλος Δερύνειας, Αννίτα Λίλλη. Τέλος από πλευράς Συμμαχίας θα είναι υποψήφιοι ο Γιώργος Ευσταθίου στη Λεμεσό, ο Δώρος Παφίτης στην Πάφο και ο Ανδρέας Αποστόλου στην Λάρνακα. 

Πέραν των πιο πάνω η ΕΔΕΚ έχει ανακοινώσει και επίσημα τους υποψήφιους της σε Κερύνεια και Πάφο. Συγκεκριμένα στην Κερύνεια υποψήφιοι θα είναι ο Δημοτικό Σύμβουλος Λαπήθου Ντίνος Ευθυμίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κερύνειας Πανίκος Πάρπας και η εκπαιδευτικός Μαρία Περατικού. Στην Πάφο πέραν του Δώρου Παφίτη από πλευράς Συμμαχίας υποψήφιοι θα είναι ο Βουλευτής Ηλία Μυριάνθους και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βάσος Δημητρίου και Παναγιώτης Βορκάς.

Κλειστό είναι και το ψηφοδελτιο στην επαρχία Λάρνακας με τις ανακοινώσεις να αναμένονται εντός της ημέρας. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ξανά η ιστοσελίδα μας υποψήφιοι θα είναι οι Ανδρέας Αποστόλου,Σοφοκλή Σοφοκλέους, Ξενάκης Κυριακίδης,Γιώργος Χαρή , Γεωργία Μιτσήγιωρκη και Ανδρέας Χριστοφόρου.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διεργασίες και στην Λευκωσία όπου πέραν του Βουλευτή Κωστή Ευσταθίου θέση έχουν κλειδώσει οι Μάριος Χαννίδης, αλλά και ο μέχρι πρότινος Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου του ΔΗΚΟ, Στέλιος Γεωργίου όπως επίσης και ο Γιώργος Γεωργίου.  Υποψήφια θα είναι και η αντιπρόεδρος του κόμματος εκπαιδευτικός Έλενα Περικλέους όπως επίσης και η Νατάσα Ιωάννου και Βίκτωρας Ακάμας. Από πλευράς Συμμαχίας στο ψηφοδελτιο της πρωτεύουσας όπως αναφέραμε και πιο πάνω θα είναι η Ρένα Γιαβάση, η Χαρά Θωμά, ο Αχιλλέας Μαλαχουρίδης, ο Λάκης Ζάγανος και ο Απόστολος Χριστοφορίδης

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Μαρίνος Σιζόπουλος  θα κατέλθει υποψήφιος στη Λεμεσό, ενώ σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα Χρίστου Ιακώβου, αλλά και του Μαρίνου Ευσταθίου που συμπορεύτηκε πρόσφατα με την ΕΔΕΚ, όπως και ο Γιώργος Ευσταθίου από την Συμμαχια Πολιτών

Τέλος, στη Αμμόχωστο υποψήφιοι θα είναι  ο Αντιπρόεδρος  του κόμματος Λευτέρης Αντρέου, ο Πέτρος Ασσιώτης, ο δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σαβούλλης όπως επίσης από πλευράς Συμμαχίας οι Νίκος Χριστοφή, Λένος Σκιτίνης και η Δημοτική σύμβουλος Δερύνειας, Αννίτα Λίλλη.

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
28.06.2022 - 12:44

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Thumbnail
«Η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στην ιστορία μας και τον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου, απαντώντας στα λεγόμενα Νικόλα Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν.

Η δήλωση-ομολογία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου ότι η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλαδή απέναντι στον περήφανο συναγερμικό κόσμο, απέναντι στην ιστορία μας και στον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη, αποκαλύπτει πλήρως τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο να πλήξουν και να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας παράταξη, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου.

Προσθέτοντας ότι, όμως οφείλουν να γνωρίζουν ότι τούτη η μεγάλη, ιστορική παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στους αγώνες, τους κόπους και τις θυσίες, χιλιάδων αφανών στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

>>>Διαβάστε επίσης: Μηδέν Εγγυήσεις και Μηδέν Στρατεύματα. Τελικά ποιος είπε τι;

Των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι άντεξαν και νίκησαν την παραπληροφόρηση, την πολεμική, τα ψεύδη και τους λαϊκισμούς εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα αντέξει η μεγάλη μας παράταξη και θα νικήσει.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρει οτι, η δική μας υποψηφιότητα, η υποψηφιότητα της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης, η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν γιατί είναι υποψηφιότητα που ενώνει δυνάμεις και συμπορεύεται με τον συναγερμικό κόσμο και την κοινωνία, με ένα και μοναδικό αποκλειστικό στόχο: Να επιλύσουμε προβλήματα και να πάρουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.

Άλλωστε τούτο το αποδείξαμε περίτρανα με τις δυο πετυχημένες μας διακυβερνήσεις, τη διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη για τις οποίες είμαστε περήφανοι, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home