Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Πρώτιστη ευχή να έρθει η αληθινή λευτεριά στην πατρίδα μας

Offsite Team -
24.12.2019

ΕΔΕΚ: Πρώτιστη ευχή να έρθει η αληθινή λευτεριά στην πατρίδα μας

Thumbnail
Το μήνυμα της ΕΔΕΚ για τα Χριστούγεννα

Διακήρυξη εξέδωσε η ΕΔΕΚ για τα Χριστούγεννα

Όπως αναφέρει η ΕΔΕΚ: “Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης με την γέννηση του Θεανθρώπου γιορτάζεται και φέτος με Κύπρο μας ημικατεχόμενη. Πρώτιστή μας ευχή να έρθει η αληθινή λευτεριά της πατρίδας μας μέσα από μία λύση δημοκρατική, λειτουργική και βιώσιμη στην οποία θα εφαρμόζεται το σύνολο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το ευρωπαϊκό κεκτημένο χωρίς παρεκκλίσεις και όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα χωρίς εθνοτικούς ή θρησκευτικούς διαχωρισμούς.

Η γιορτή των Χριστουγέννων αποτελεί την υπέρτατη γιορτή της αγάπης. Η σκέψη μας αυτές τις μέρες είναι με όλους τους συνανθρώπους μας που παλεύουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Είναι με τους εγκλωβισμένους μας που με σωρεία δυσκολιών ζουν στην κατεχόμενη γη μας και φυλάνε Θερμοπύλες. Είναι βεβαίως με τον κάθε συνάνθρωπό μας που καθημερινά παλεύει να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να μπορέσει να προσφέρει στην οικογένειά του τα αυτονόητα: στέγη και τροφή.  Είναι με τους συνανθρώπους μας που παλεύουν ενάντια στις χρόνιες παθήσεις και στις ασθένειες που τους ταλαιπωρούν αλλά δεν σταματούν λεπτό να δίνουν τη μάχη για τη ζωή.

Σε όλους λοιπόν τους συνανθρώπους μας που παλεύουν για το καλύτερο, η ΕΔΕΚ είναι παρούσα, Δίπλα στον Πολίτη με δράσεις και προτάσεις κοινωνικής πολιτικής, συνεχίζοντας τον αγώνα για σοσιαλισμό, δημοκρατία και λευτεριά.

Το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ εύχεται σε όλο τον κυπριακό λαό υγεία, πρόοδο, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε μια πατρίδα ελεύθερη και δημοκρατική. 

 Καλά Χριστούγεννα, Καλή Λευτεριά!”

 

Home