Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΔΕΚ: Θα τιμήσουμε και θα σεβαστούμε τη στήριξη των πολιτών

Offsite Team -
27.05.2019 - 15:04

ΕΔΕΚ: Θα τιμήσουμε και θα σεβαστούμε τη στήριξη των πολιτών

Thumbnail
Τι ανακοινώνει η ΕΔΕΚ για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΔΕΚ σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

"Το εκλογικό αποτέλεσμα επιβάλλει να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς όλους τους ψηφοφόρους, παραδοσιακούς αλλά και νέους που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και προς τα μέλη της ηγεσίας (πρώην και νυν), το επαγγελματικό προσωπικό, τα στελέχη των μαζικών και φοιτητικών οργανώσεων και τους συνεργάτες για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στους έξι υποψηφίους για τον αγώνα που έκαναν για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Από την πλευρά της ΕΔΕΚ θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες ότι θα τιμήσουμε και θα σεβαστούμε την ψήφο τους, εργαζόμενοι στη βάση ενός κοινού σχεδιασμού, για να ενδυναμώσουμε την παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ, να κατοχυρώσουμε τα κυριαρχικά της δικαιώματα, να αντιμετωπίσουμε τις τουρκικές προκλητικές ενέργειες και να διεκδικήσουμε τη λήψη πολιτικών και οικονομικών μέτρων σε βάρος της Τουρκίας.

Η ΕΔΕΚ με τη συμμετοχή της στη δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα του ευρωκοινοβουλίου, αυτή των Σοσιαλιστών, συνεχίζει τον αγώνα της για εκπλήρωση των προσδοκιών των πολιτών για κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή."

Home