Έδωσε «καυτή πατάτα» στον Πρόδρομο ο Ν. Αναστασιάδης

Έδωσε «καυτή πατάτα» στον Πρόδρομο ο Ν. Αναστασιάδης

Που πάει ο Χαμπιαούρης

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου είναι λοιπόν ο νέος Υπουργός Παιδείας ο οποίος διαδέχεται τον Κώστα Χαμπιαούρη που ομολογουμένως πέρασε ουκ όλιγα στην θητεία του στο Υπουργείο. 

Ο ΠτΔ έδωσε ουσιαστικά την… ‘’καυτή πατάτα’’ του Υπουργείου Παιδείας σε ένα άνθρωπο της πλήρους εμπιστοσύνης του τον οποίο μέχρι σήμερα είχε και ως εκπρόσωπο του στο Προεδρικό. 

Ο Πρόδρομος Προδρόμου μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά αφού καλείται να διαχειριστεί την κρίση με τις εξετάσεις τετραμήνων και τις αντιδράσεις τόσο από τους μαθητές όσο και από τους εκπαιδευτικούς. 

Ομολογουμένως πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα υπουργεία αφού αν κρίνουμε από τις εξελίξεις και τα διάφορα θέματα που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια, σίγουρα οι φουρτούνες που τον περιμένουν είναι αρκετές και μεγάλες. 

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που του έδωσε το χρίσμα ο ΠτΔ αφού σαφώς και κρίνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις μεγάλες προκλήσεις στον χώρο της παιδείας και τις διάφορες αλλαγές που προωθούνται. 

Ο απερχόμενος πλέον Υπουργός Κώστας Χαμπιαούρης που πέρασε τα… πάνδεινα μπορούμε να πούμε, διορίστηκε Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων. Επιπλέον την θέση του κ. Προδρόμου ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο δικηγόρος κ. Κυριάκος Κούσιος.

Home