Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έγιναν μύλος ΔΗΠΑ και Πλατφόρμα για Καρογιάν

Offsite Team -
01.06.2021 - 18:07

Έγιναν μύλος ΔΗΠΑ και Πλατφόρμα για Καρογιάν

Thumbnail
Τι θα γίνει τελικά με την έδρα του Προέδρου του κόμματος στη Λεμεσό

Έντονη είναι η συζήτηση στις τάξεις της Δημοκρατικής Παράταξης - Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων για το τι μέλλει γενέσθαι με την έδρα του Μάριου Καρογιάν στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα από πλευράς ΔΗΠΑ αυτό που αφήνεται να νοηθεί είναι ότι δεν υπάρχει θέμα με την έδρα στο Κοινοβούλιο να παραμένει στα χέρια του Μάριου Καρογιάν και ότι ουσιαστικά δεν υπήρχε η όποια συνεννόηση για αποχώρηση του μετά τις Βουλευτικές σε περίπτωση κατάκτησης έδρας στη Λεμεσό.

Την ίδια ώρα όπως επισημαίνουν πηγές από την Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων υπήρξε συνεννόηση ότι σε περίπτωση μη κατάκτησης δεύτερης έδρας στη Λεμεσό από πλευράς ΔΗΠΑ ο Μάριος Καρογιάν θα εγκατέλειπε την Βουλή έτσι ώστε η έδρα της Λεμεσού να καταλήξει στον πρώτο επιλαχών αφού αρχικά ο Μάριος Καρογιάν θα κατέρχετουν στην Πάφο αλλά αυτό κρίθηκε ότι δεν θα βοηθούσε στα ποσοστά του κόμματος.

Πάντως άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτηση Καρογιάν είναι θέμα μερικών ωρών έτσι ώστε ο Άγγελος Βότσης να προλάβει να ανακηρυχθεί ως Βουλευτής και να είναι παρών στην πρώτη συνεδρία της νέας Βουλής στις 10 Ιουνίου οπόταν και θα είναι και η κρίσιμη ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου του σώματος. 

Home