Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Είδε Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ο Παπαδόπουλος

Offsite Team -
13.10.2021

Είδε Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ο Παπαδόπουλος

Οφείλουμε να λάβουμε τα μέτρα μας, έτσι ώστε να υιοθετήσουμε προτάσεις πολιτικής, που βραχυπρόθεσμα θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πανδημίας αλλά και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα μας επιτρέψουν να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν, έτσι ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, με επωφελή συνεπακόλουθα για ολόκληρη την οικονομία, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σε δηλώσεις του, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, στο πλαίσιο του διαλόγου και της εκστρατείας επαφών που ξεκίνησε το Δημοκρατικό Κόμμα για τον Τουρισμό, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως είχε την ευκαιρία σήμερα να ανταλλάξει απόψεις με τον Πρόεδρο και τα  μέλη του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, για τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις και την προοπτική που έχει η τουριστική βιομηχανία».

Όπως είπε «αναμφίβολα τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για την τουριστική μας βιομηχανία, λόγω της πανδημίας και των προβλημάτων που έχει προκαλέσει», ωστόσο, σημείωσε πως «οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και να λάβουμε τα μέτρα μας έτσι, ώστε να υιοθετήσουμε προτάσεις πολιτικής που βραχυπρόθεσμα θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πανδημίας αλλά και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θα μας επιτρέψουν να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν έτσι ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω η τουριστική βιομηχανία του τόπου μας με επωφελή συνεπακόλουθα για ολόκληρη την οικονομία».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, Βασίλης Σταματάρης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, χαρακτηρίζοντας πολύ καλή και εποικοδομητική τη σημερινή συνάντηση.

Ο κ. Σταματάρης σημείωσε ότι «πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την ανάπτυξη του τουρισμού στον τόπο μας», που είναι όπως είπε «υπόθεση όλων των φορέων που εμπλέκονται αλλά και της νομοθετικής εξουσίας».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων πρόσθεσε ότι «ο τουρισμός θα πρέπει να πάει στη θέση που ήταν και με ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα από αυτά που είχαμε το 2019». 

Εξέφρασε, τέλος, την ελπίδα το 2022 να μπούμε σε μία θετική πορεία για τον τουρισμό και την Κύπρο.  

ΚΥΠΕ

Home