Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έκαναν όλοι τις τελικές συγκεντρώσεις - Έμεινε ο Αβέρωφ

Του Στέλιου Στυλιανού -
31.01.2023

Έκαναν όλοι τις τελικές συγκεντρώσεις - Έμεινε ο Αβέρωφ

Την προετοιμασία του για την τελική του προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 2/2 στη Λευκωσία συνεχίζει το επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η τελική εκδήλωση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στις 19:30 και σε αυτή θα δώσει το παρών του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Αυτό άλλωστε έπραξε και στις τελικές επαρχιακές συγκεντρώσεις σε Λάρνακα και Λεμεσό αλλά και τα μέλη του υπουργικού Συμβουλίου σε μια προσπάθεια να δοθεί το τελικό μήνυμα ότι ο ΔΗΣΥ πάει ενωμένος και συσπειρωμένος στην κάλπη. 

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλοι δύο βασικοί υποψήφιοι ολοκλήρωσαν το κύκλο των μεγάλων συγκεντρώσεων την περασμένη εβδομάδα με τον Νίκο Χριστοδουλίδη να πραγματοποιεί την τελική του συγκέντρωση στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης την περασμένη Κυριακή στέλνοντας το μήνυμα για ισχυρή λαϊκή εντολή. 

Την ίδια ώρα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης πραγματοποίησε μεγάλη συναυλία στο στάδιο Ελευθερία με καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα την περασμένη Τετάρτη στέλνοντας μήνυμα για αλλαγή στην Διακυβέρνηση της χώρας. 

Home