Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΕΛΑΜ: Έστειλε ερωτηματολόγιο σε Μαυρογιάννη και Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
07.02.2023

ΕΛΑΜ: Έστειλε ερωτηματολόγιο σε Μαυρογιάννη και Χριστοδουλίδη

Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει 12 θεματικές

Απέστειλε σε Μαυρογιάννη και Χριστοδουλίδη το ερωτηματολόγιό του το ΕΛΑΜ, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γεάδης Γεάδη.

"Το ένα είναι στον δρόμο και το άλλο παραδόθηκε", ανέφερε.

Ερωτηθείς αν θα δημοσιοποιηθούν οι ερωτήσεις που τέθηκαν στους υποψήφιους, ο κ. Γεάδης είπε ότι θεωρεί ηθικότερο να δημοσιευτεί μετά που θα διαβάσουν οι υποψήφιοι το περιεχόμενο. Οι ερωτήσεις θα δημοσιευθούν μαζί με τις απαντήσεις των υποψηφίων είπε.

Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει 12 θεματικές, μεταξύ των οποίων το Κυπριακό, η οικονομία, το ΓεΣΥ, οι εκποιήσεις, θέματα ΑμΕΑ, παιδείας κ.λπ.

Σύμφωνα με τον κ. Γεάδη, μέχρι στιγμής δεν έχουν απευθυνθεί οι υποψήφιοι προς το ΕΛΑΜ για διευθέτηση συνάντησης. "Εμείς είμαστε ανοιχτοί πάντως, όπως άλλωστε επιτάσσει και η Δημοκρατία, να συζητήσουμε με τον οποιοδήποτε".

Σίγουρα, συνέχισε, διαφορές υπάρχουν και με τους δύο υποψήφιους, "όμως αυτό σημαίνει και η Δημοκρατία. Αν δεν είχαμε διαφορετικές απόψεις δεν θα κατεβαίναμε μόνοι μας στις εκλογές".

Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος θα συνεδριάσει το βράδυ της Τετάρτης και Πέμπτη ή Παρασκευή θα δημοσιοποιήσουν ποιον υποψήφιο θα υποστηρίξουν.

"Αυστηρά ομιλούντες, το ΕΛΑΜ θα καθορίσει τον επόμενο Πρόεδρο, αφού ο Συναγερμός τριχοτομήθηκε. Ήδη ήταν σε δύο κομμάτια, Χριστοδουλίδη-Αβέρωφ, και τώρα το ποσοστό που έμεινε, άλλοι παν αποχή, άλλοι Μαυρογιάννη, τιμωρητικά στον Χριστοδουλίδη και άλλοι Χριστοδουλίδη, τιμωρητικά στο ΑΚΕΛ", ανέφερε.

Σημειώνοντας ότι πιθανώς η διαφορά ανάμεσα στους δύο υποψήφιους να είναι πολύ μικρή, "το ΕΛΑΜ, που είναι η επόμενη μεγάλη δύναμη, καθορίζει τον Πρόεδρο", σημείωσε.

ΚΥΠΕ

Home