Εμπλέκουν στα χρυσά διαβατήρια τον Νικόλα - Τι απαντά ο ίδιος

Εμπλέκουν στα χρυσά διαβατήρια τον Νικόλα - Τι απαντά ο ίδιος

Η απάντηση διά στόματος Νικόλα Παπαδόπουλου

Κληθείς να σχολιάσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» με τίτλο «΄ατζέντης΄ διαβατηρίων και το γραφείο Τάσσου Παπαδόπουλου», ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε ότι «το κατεστημένο της διαφθοράς ξεκίνησε την λάσπη και συνεχίζει με την τετριμμένη ψευδολογία ότι δήθεν συμμετέχω σε δικηγορικό γραφείο».  

«Συνεχίζει να αποπροσανατολίζει και να ισχυρίζεται ότι η Κυβέρνηση που με αποφάσεις της εξέδιδε διαβατήρια, ακόμη και στην οικογένεια του κύριου Αναστασιάδη, είναι το ίδιο με δικηγορικά γραφεία που υπέβαλαν αιτήσεις», πρόσθεσε.

 

Είπε ακόμη ότι «συνεχίζουν να μας απειλούν, να μας εκφοβίζουν, σε μια προσπάθεια να αποσύρουμε το αίτημα μας για να δοθούν αντίγραφα των φακέλων των πολιτογραφήσεων στον Γενικό Ελεγκτή και να γίνει ένας σωστός έλεγχος σε αυτό το σύστημα διαφθοράς που έχει στηθεί».  

 

«Δεν πρόκειται να τους κάνουμε την χάρη, εμείς θα επιμένουμε στο δικό μας αίτημα να δοθούν αντίγραφα των φακέλων στον Γενικό Ελεγκτή», πρόσθεσε.

 

Ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στηρίξουν αυτή την απαίτηση για διαφάνεια γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο, όπως είπε, «θα λάμψει η αλήθεια».

Home