Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επ. Αβέρωφ σε Νικόλα: Ο Μάκης δεν ήταν η πιο χαμηλή σας στιγμή

Offsite Team -
09.01.2023

Επ. Αβέρωφ σε Νικόλα: Ο Μάκης δεν ήταν η πιο χαμηλή σας στιγμή

Ο Νικόλας επέλεξε να προσδέσει το κόμμα του σε έναν Δούρειο Ίππο

Μετά τον ΔΗΣΥ απάντησε και το επιτελείο Αβέρωυ φ Νεοφύτοστο μήνυμα που έστειλε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στους ψηφοφόρους τους Δεξίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος ανέφερε μέσω twitter: «Προς τους φίλους της δεξίας όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Η επιλογή σε αυτές τις εκλογές θα είναι: ή ΑΚΕΛ ή Νίκος Χριστοδουλίδης».

Σε δήλωση απάντηση της η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας σημείωσε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος, φλερτάρει με το ιστορικό χαμηλό ακόμη και για τα δικά του δεδομένα.

 Αφού δεν τα βρήκε με το ΑΚΕΛ για κοινό υποψήφιο εναντίον του ΔΗΣΥ και αφού επέλεξε να προσδέσει το κόμμα του σε έναν Δούρειο Ίππο, σήμερα με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα θέτει ψευτό-διλλήματα ξεχνώντας την προαναφερόμενη προσπάθεια συνεργασίας με το ΑΚΕΛ αλλά και τη συμβολή του στην κατάληψη της εξουσίας από το ΑΚΕΛ το 2008 και τα καταστροφικά αποτελέσματα του 2013.  

«Κύριε Παπαδόπουλε, να είστε σίγουρος ότι ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα σας δώσει και σε αυτές τις εκλογές μια απάντηση για την οποία πάλι θα αναλάβετε την πολιτική ευθύνη και πάλι θα συσκεφθείτε με τα κομματικά σας όργανα για τη διαχείρισή της, όπως κάνατε και μετά τις βουλευτικές εκλογές. Ως τότε, δεν θα σταματήσετε να μας δείχνετε ότι τελικά ο αλησμόνητος «Μάκης», δεν ήταν η πιο χαμηλή σας στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Παναγιώτου - Κωνσταντίνου.

Home