Επαναδιεκδικεί την Δημαρχία Αγλαντζιάς ο Κώστας Κόρτας

Επαναδιεκδικεί την Δημαρχία Αγλαντζιάς ο Κώστας Κόρτας

Απάντησε θετικά στον Νικόλα Παπαδόπουλο - Ξεκινούν επαφές με κόμματα για στήριξη του

Την απόφαση να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος πήρε ο πρώην Δήμαρχος Αγλαντζιάς (2011 -2016) Κώστας Κόρτας. 

Όπως πληροφορείται η Offsite ο κύριος Κόρτας έδωσε χθες θετική απάντηση προς τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο στην πρόταση που του έγινε για να επαναδιεκδικήσει τον Δήμο μετά και την υπουργοποίηση του Χαράλαμπου Πετρίδη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κύριος Κόρτας ήταν υποψήφιος Δήμαρχος και το 2016 με την στήριξη ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ χάνοντας τότε την Δημαρχία από τον νέο υπουργό Άμυνας για 80 ψήφους.

Μετά και την θετική απάντηση του Κώστα Κόρτα εντός της ερχόμενης εβδομάδας το ΔΗΚΟ αναμένεται να ξεκινήσει κύκλων επαφών με άλλα κόμματα για στήριξη της υποψηφιότητας του. 

Μάλιστα τα κόμματα αναμένουν την τελική ημερομηνία για την διεξαγωγή των εκλογών από την υπηρεσία εκλογών με πιθανότερες ημερομηνίες την 26η Ιουλίου ή την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Ένα άλλο όνομα που έχει δει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας για ενδιαφέρον για την Δημαρχεία είναι αυτό του Δημοτικού Συμβούλου Αγλαντζιάς, στελέχους της ΔΗΠΑ, Μαρίνου Κλεάνθους. 

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας για την ώρα ο κύριος Κλεάνθους δεν κάνει σκέψεις να κατέλθει ως υποψήφιος αν και έχει δεχτεί κάποιες βολιδοσκοπήσεις, χωρίς ωστόσο να το αποκλείει εάν δεχθεί επίσημες προτάσεις από κόμματα να τρέξει την κούρσα των εκλογών.  

Home