Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επικρίσεις σε Ερτουγρούλογλου για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Offsite Team -
05.10.2022 - 19:14

Επικρίσεις σε Ερτουγρούλογλου για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αύξηση της πληρότητας των ξενοδοχείων στα κατεχόμενα
Επικρίνει τις δηλώσεις Ερτουγρούλογλου για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ, ο ηγέτης της τ/κ αντιπολίτευσης

Το ντέρτι τους είναι να μας κρατήσουν ομήρους στο υφιστάμενο στάτους κβο, σχολίασε ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν για τις δηλώσεις του «υπεξ», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου στην τουρκική Χουριέτ σχετικά με την ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Σε ανάρτησή του στα ΜΚΔ, ο ηγέτης τ/κ αντιπολίτευσης διερωτήθηκε εάν πράγματι ο κ. Ερτουγρούλογλου έδωσε διορία ενός μηνός στα ΗΕ για να αναγνωρίσουν το ψευδοκράτος. Δεν ξέρει ότι όσους μήνες και να δώσει (τελεσίγραφο) δεν θα υπάρξει «αναγνώριση της ΤΔΒΚ από τον ΟΗΕ» στο πλαίσιο των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας;».

Το θέμα είναι ξεκάθαρο, πρόσθεσε. «Το πρόβλημα δεν είναι αναγνώριση ή τίποτα. Είμαστε αντιμέτωποι με μια νοοτροπία που δεν θέλει τους Τουρκοκύπριους να ενωθούν με την διεθνή κοινότητα και δεν έχει άλλο πρόβλημα από το να μας φυλακίσουν στο σαράι. Αν δοθεί η ευκαιρία, θα κλείσει τις πόρτες που ανοίξαμε στον κόσμο με χίλιους και έναν αγώνες!»

Δεν θα τους δώσουμε την ευκαιρία, ανέφερε ο κ. Ερχιουρμάν, προσθέτοντας ότι ας λένε ότι θέλουν, ο αγώνας μας για να ενταχθούμε στο διεθνές δίκαιο θα συνεχιστεί.

ΚΥΠΕ

Home