Επίσκεψη Αβέρωφ στην εταιρεία Eleven Blue Event

Επίσκεψη Αβέρωφ στην εταιρεία Eleven Blue Event

Την εταιρεία εκδηλώσεων Eleven Blue Events στη Λεμεσό, επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τους Βουλευτές κ. Νίκο Σύκα και κ. Φωτεινή Τσιρίδου, και αξιωματούχους του κόμματος. Εκ μέρους της εταιρείας ο κ. Σπύρου τόνισε για την επίσκεψη του κ. Νεοφύτου τα εξής:

«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού που μας αφιέρωσε από τον πολύτιμό του χρόνο για να επισκεφτεί τα γραφεία μας, να ενημερωθεί για τα θέματα που μας απασχολούν και μας δυσκολεύουν. Έχουν ακούσει τους δικούς μας σχεδιασμούς και το όραμα που έχουμε για ανάπτυξη ακόμα περισσότερο των εκδηλώσεων στην Κύπρο και να μοιραστούμε μαζί του τη μεγάλη δουλειά που γίνεται όσο αφορά τον μαραθώνιο Λεμεσού, τη μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση του τόπου μας η οποία προβάλλεται στο εξωτερικό, προβάλλει τη χώρα και την πόλη της Λεμεσού ολόχρονα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Πρόεδρε είσαι άνθρωπος που αμέσως βλέπεις τις ευκαιρίες, τις δυσκολίες, τα προβλήματα που πρέπει να λύνονται για να προχωρούμε μπροστά. Σε ευχαριστούμε που μας διέθεσες τον χρόνο σου».

Από την πλευρά του ο κ. Νεοφύτου, τόνισε τα εξής:

«Είναι με χαρά που βρίσκομαι σήμερα στα γραφεία, εγώ θα το πω Σπύρο και Σάββα, στα γραφεία του Άντη Σπύρου, του ιδρυτή του ομίλου και χαίρομαι που επεκτάθηκε ο όμιλος και είναι και σήμερα ο διοργανωτής του μεγαλύτερου μαραθωνίου στην Κύπρο, με πάνω από 16.000 συμμετοχές. Αλλά χάρηκα το ότι μπήκα σε ένα όμιλο, με εργαζόμενους με χαμόγελο, νέους ανθρώπους. Είναι για αυτό που στήριξα και στηρίζω τον ιδιωτικό τομέα. Γιατί είστε εσείς που δημιουργείτε θέσεις εργασίας, που πληρώνετε φόρους για να λειτουργεί το κράτος αλλά και συμβάλλετε στην οικονομική ανάπτυξη.

Εσείς ασχολείστε στη διοργάνωση μαραθωνίου αγαπητοί μου, εμείς είμαστε σε έναν διαρκή μαραθώνιο γιατί η πολιτική δεν είναι δρόμος 100 μέτρων, είναι ένας μαραθώνιος που πρέπει να έχεις αντοχές, υπομονή, μεθοδικότητα και προγραμματισμό για να μπορέσεις να τερματίσεις αλλά και να τερματίσεις πρώτος. Να είστε καλά και κάθε επιτυχία».

Home