Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιστολή Αννίτας: Όλη η Κύπρος ψάχνει τους 4 βουλευτές

Offsite Team -
14.01.2022 - 11:40

Επιστολή Αννίτας: Όλη η Κύπρος ψάχνει τους 4 βουλευτές

Τους κάνει σύσταση να πληρώνουν τις τροχαίες παραβάσεις τους – Έξαλλη η Ειρήνη ότι η Πρόεδρος αφήνει σκιές σε όλους

Επιστολή προς τους 56 βουλευτές απέστειλε η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, μέσω της οποίας τους καλούσε να πληρώνουν τα εξώδικά τους για τροχαίες παραβάσεις.

Η Πρόεδρος της Βουλής επικαλείται δημοσιεύματα, στα οποία σημειωνόταν πως 4 πρώην και νυν βουλευτές έχουν εκκρεμότητες σε εξώδικα για τροχαίες παραβάσεις για την περίοδο 2015 έως 2020.

Ωστόσο η Πρόεδρος της Βουλής αντί να προβεί σε συστάσεις προς τους 4 βουλευτές (αν και ακόμη και για αυτό υπάρχουν απόψεις ότι είναι εκτός αρμοδιότητάς της) επέλεξε να αποστείλει επιστολή ανεξαιρέτως και στους 55 Βουλευτές.

Αυτούσια η επιστολή Αννίτας Δημητρίου:

q

Κάτι που προκάλεσε και την έντονη αντίδραση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου, η οποία με tweet της, επισημαίνει στην Πρόεδρο της Βουλής ότι αν ήθελε θα μπορούσε να μάθει ποιοι είναι οι βουλευτές που έχουν εκκρεμότητες αντί να αποστέλλει επιστολή με νουθεσίες προς όλους τους βουλευτές.

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Χαραλαμπίδου έγραψε: « Αγαπητή @AnnitaDemetriou θα μπορούσες να μάθεις εύκολα τα ονόματα των τεσσάρων βουλευτών που δεν πλήρωσαν το πρόστιμο  και να τους απευθύνεις επιστολή. Κάποιοι από μας και τους νόμους σεβόμαστε και τους πολίτες που μας ψήφισαν. Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα»!

;1

Πάντως όπως πληροφορείται η offsite οι εκκρεμότητες αφορούν 1 νυν βουλευτή και 3 πρώην βουλευτές, εκ των οποίων ήδη οι 3 έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες τους εδώ και καιρό.

Home