Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιστολή Άντρου σε Υπουργό-Χωρίς γιατρό το Ιατρικό Κέντρο Πεδουλά

Offsite Team -
25.08.2020 - 12:34

Επιστολή Άντρου σε Υπουργό-Χωρίς γιατρό το Ιατρικό Κέντρο Πεδουλά

Thumbnail
Ζητά διερεύνηση - “Ίσως κοστίσει ανθρώπινες ζωές”

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού απέστειλε σήμερα επιστολή στον Υπουργό Υγείας κ. Κωνσταντίνο Ιωάννου σχετικά με το Ιατρικό Κέντρο Πεδουλά.

Παρατίθεται η επιστολή:

«Έφτασε κοντά μου καταγγελία από άτομα που παραθέρισαν στον Πεδουλά πριν από λίγες μέρες, ότι χρειάστηκαν άμεση ιατρική βοήθεια κατά τη διάρκεια της νύχτας και το Ιατρικό Κέντρο ήταν κλειστό, δεν ανταποκρινόταν κανένας στα τηλεφωνήματα ενώ κάτοικοι τους ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει γιατρός στην περιοχή εδώ και πολύ καιρό. Οι ίδιοι αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τον ασθενή μόνοι τους στο πλησιέστερο νοσοκομείο, δηλαδή στην Κυπερούντα, μια απόσταση 45 λεπτών.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό, ίσως κοστίσει ανθρώπινες ζωές και γι’ αυτό πρέπει να απασχολήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σας παρακαλώ να διερευνήσετε αν έγιναν ενέργειες για πρόσληψη γιατρού στο Ιατρικό Κέντρο του Πεδουλά, μέχρι πού βρίσκεται το θέμα και τι προτίθεστε να κάνετε προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κάτοικοι και παραθεριστές στην περιοχή θα τύχουν της περίθαλψης που δικαιούνται σε κάθε έκτακτη κατάσταση».  

Home