Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιστρέφουν στις Βρυξέλλες με περισσότερους σταυρούς προτίμησης 

Του Στέλιου Στυλιανού -
28.05.2019 - 10:03

Επιστρέφουν στις Βρυξέλλες με περισσότερους σταυρούς προτίμησης 

Thumbnail
Ποιοι είναι οι τρεις Ευρωβουλευτές που κατάφεραν να επανεκλεγούν και να συνεχίσουν το έργο τους στις Βρυξέλλες 

Στις Βρυξέλλες για ακόμη πέντε χρόνια για μια δεύτερη θητεία παραμένουν τρεις από τους έξι Ευρωβουλευτές οι οποίοι εκλέγηκαν για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2014.

Συγκεκριμένα επανεκλογή πέτυχαν οι Ευρωβουλευτές Λευτέρης Χριστοφόρου από τον ΔΗΣΥ, ο Κώστας Μαυρίδης από το ΔΗΚΟ αλλά και ο Δημήτρης Παπαδάκης από την ΕΔΕΚ.

Στα αξιοσημείωτα και για τους τρεις καταγράφεται το γεγονός, ότι παρά την απουσία τους από την Κύπρο την περασμένη πενταετία ανα μεγάλα χρονικά διαστήματα κατάφεραν να αυξήσουν τους σταυρούς προτίμησης με τους οποίους εκλέγηκαν.

Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Χριστοφόρου πήρε 39616 σταυρούς καταγράφοντας αύξηση σχεδόν 7 χιλιάδων σταυρών σε σχέση με το 2014 όπου πήρε  32975. 

Ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ Κώστας Μαυρίδης κατάφερε σε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο να πάρει 21155 σταυρούς, καταγράφοντας αύξηση σε σχέση με το 2014 που πήρε 16723.

Τέλος ο Δημήτρης Παπαδάκης έδωσε μια μάχη μέχρι τέλους με τον Χρίστο Ιακώβου για το ποιος τελικά θα πάρει  την έδρα της ΕΔΕΚ, καταγράφοντας ωστόσο αύξηση σταυρών προτίμησης σε σχέση με το 2014.

Συγκεκριμένα ο Κύριος Παπαδάκης πήρε 11789 σταυρούς ενώ το 2014 8342.  

Home